skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Billy Raffoul – Acoustic

Μία ακουστική δημιουργία ήρθε από τον Billy Raffoul κι έχει τίτλο “Acoustic”!

Τίτλος τραγουδιού“Acoustic”

Καλλιτέχνης: Billy Raffoul

Μουσική / Στίχοι: Julia Michaels, Justin Tranter, Billy Raffoul

Από το album: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single : 9 Μαρτίου 2018

Art-Cover:

Το 2017 τον γνωρίσαμε μέσα από το εμβληματικό single του “Driver”. Ακούγοντας τον 22χρονο ερμηνευτή δεν θα είναι λίγες οι φορές που θα σου θυμίσει κάτι από Jeff Buckley, Neil Young και Joe Cocker. Ο Billy Raffoul είναι από αυτούς τους τραγουδιστές που ναι μεν τραγουδούν χαμηλοφώνως, ωστόσο μιλούν βαθιά μέσα στην ψυχή σου. Με καταγωγή από το Οντάριο του Καναδά είναι ανάμεσά μας για να προτείνει τη δική του μουσική και το δικό του ύφος και απ’ ό,τι φαίνεται δεν αφήνει στιγμή να περνάει χωρίς αποτελέσματα και αυτή τη φορά τον έχουμε κοντά μας με ακόμα μία νέα δημιουργία του.

“Acoustic” φέρει ως τίτλο το νέο τραγούδι του Billy Raffoul, το οποίο ακριβώς όπως δηλώνει ο τίτλος του αφορά μία ακουστική δημιουργία, με τον ίδιο και την συνοδεία μίας ακουστικής κιθάρας, αλλά και ρυθμικών synths να μας ταξιδεύουν σε μέρη γαλήνια και ειρηνικά. Το τραγούδι κυκλοφόρησε επίσημα στις 9 Μαρτίου ως ένα ανεξάρτητο digital single με την μουσική και τους στίχους του να φέρουν αξιοσημείωτα ονόματα. Πιο συγκεκριμένα για την δημιουργία του “Acoustic” συνέβαλαν η νεαρή τραγουδίστρια Julia Michaels, ο ίδιος ο Raffoul και ο Justin Tranter.

Ο Raffoul καταφέρνει να συνδυάζει τους κλασσικούς με τους πιο σύγχρονους ήχους και το αποτέλεσμα καταλήγει σε χαριτωμένες δημιουργίες, μία από τις οποίες μπορείς να απολαύσεις ευθύς αμέσως.

Billy Raffoul – Acoustic

Back To Top