skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Daphne and the Fuzz – Pawnshop

Είστε έτοιμοι να χορέψετε στον dreamy ρυθμό των Daphne and the Fuzz και του τραγουδιού τους, “Pawnshop”;

Τίτλος τραγουδιού“Pawnshop”

Καλλιτέχνης: Daphne and the Fuzz

Μουσική / Στίχοι: Daphne Lazou

Εταιρεία: Inner Ear Records

Από το LP: “2 AM”

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 5 Ιουλίου 2018

Art-Cover:

“Doop Doop” φέρει ως τίτλο το πρώτο τραγούδι με το οποίο μας συστήθηκαν οι Daphne and the Fuzz το 2014 μέσω του Jumping Fish. Έκτοτε οργώνουν τα ελληνικά ραδιόφωνα με τις μουσικές τους, αλλά και τις σκηνές της επικράτειας. Η Δάφνη Λάζου, με ένα ιδιαίτερο, συνήθως πολύχρωμο και ακαταμάχητο style μοιράζεται μαζί μας μελωδίες που γράφτηκαν πριν μερικά χρόνια από την ίδια, αλλά και νέες μελωδίες προσαρμοσμένες στα καινούρια δεδομένα.

Το ντεμπούτο album των Daphne and the Fuzz κυκλοφόρησε το 2016 από την Inner Ear Records και πλέον το συγκρότημα είναι καθ’οδόν για την κυκλοφορία της δεύτερης, ολοκληρωμένης δισκογραφικής δουλειάς του. Το επερχόμενο album τους φέρει ως τίτλο “2 AM”, ωστόσο προς το παρόν δεν υπάρχουν περαιτέρω πληροφορίες για την ημερομηνία κυκλοφορίας του. Αντί αυτού, οι Daphne and the Fuzz με την front-woman τους να τραβάει πάνω της όλα τα βλέμματα μοιράζονται μαζί μας τον προπομπό του δίσκου, “Pawnshop”.

Το “Pawnshop” κάνει μία ήπια εισαγωγή στο τι πρόκειται να ακούσουμε από την επερχόμενη δουλειά του συγκροτήματος. Μελωδικά synths μπλέκονται αρμονικά με electro ηχοχρώματα και η γλυκιά, αλλά και παιχνιδιάρικη φωνή της Daphne συνδυάζονται με τέτοιο τρόπο, ώστε το τελικό αποτέλεσμα να αποτελεί μια καλοκαιρινή, χαρούμενη και γλυκιά δημιουργία.

Daphne and the Fuzz - Pawnshop

Back To Top