skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | In Real Life – Got Me Good

Το νέο boy-band των In Real Life, επιστρέφει με το single “Got Me Good”.

Τίτλος τραγουδιού“Got Me Good”

Καλλιτέχνης: In Real Life

Μουσική / Στίχοι: Alex Reid, Brandon Skeie, Soaky Siren, Johan Fransson, TJ Routon

Εταιρεία: Hollywood Records

Από το LP: digital single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 5 Σεπτεμβρίου 2018

Art-Cover:

Το νεοσύστατο boy-band που ακούει στο όνομα In Real Life (επίσης γνωστοί με τα αρχικά τους, IRL) αποτελείται από τους Brady Tutton, Chance Perez, Drew Ramos, Sergio Calderon και Michael Conor, που γνωρίσαμε μέσα από το αμερικάνικο talent show, “Boy Band”. To show έκανε πρεμιέρα στις 22 Ιουνίου του 2017, στο ABC με οικοδέσποινα την Rita Ora και “αρχιτέκτονες” τους: Nick Carter των Backstreet Boys, Emma Bunton των Spice Girls και Timbaland.

Οι νικητές του show, που μόλις γιόρτασαν τον πρώτο τους χρόνο μαζί, ανακοίνωσαν πρόσφατα μέσα από το λογαριασμό τους στο Instagram την κυκλοφορία του ολοκαίνουριου single τους “Got Me Good”, που ακολουθεί τα singles: “Eyes Closed”,”Tattoo (How Bout’ You)”, “How Badly” και “Tonight Belongs to You”, που θα αποτελούν μέρος του tracklist του παρθενικού και ακόμα άτιτλου, album τους.

Τους στίχους και τη μουσική του τραγουδιού υπογράφουν οι: Alex Reid, Brandon Skeie, Soaky Siren, Johan Fransson και TJ Routon, δημιουργώντας ένα pop ύμνο με όμορφα, εναλλασσόμενα φωνητικά, θυμίζοντας τραγούδια προκατόχων τους στο είδος όπως Maroon 5 και N’Sync.

In Real Life - Got Me Good

Back To Top