skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Keith Urban – We Were

Ακούστε το νέο τραγούδι του Keith Urban, με τίτλο “We Were”!

Τίτλος τραγουδιού: “We Were”

Καλλιτέχνης: Keith Urban

Μουσική / Στίχοι: Jeff Hyde, Ryan Tyndell, Eric Church

Εταιρεία: Hit Red Records

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 14 Μαΐου 2019

Art-Cover:

Δεν μιλάμε απλώς για ένα τραγούδι, αλλά για τον προπομπό της επερχόμενης δισκογραφικής του δουλειάς, η οποία είναι και η δωδέκατη κατά σειρά. Μπορεί προς το παρόν να μην γνωρίζουμε περαιτέρω λεπτομέρειες για αυτή, παρά μόνο ότι πρόκειται για το follow-up του “Graffity U” που κυκλοφόρησε την περασμένη χρονιά, ωστόσο ο Keith Urban μας προϊδεάζει θετικά για αυτή.

Για του λόγου του αληθές ήρθε η ώρα να απολαύσουμε μία αρκετά εύρυθμη, country δημιουργία η οποία έχει τίτλο “We Were”. Η ακουστική κιθάρα έχει τον κυρίαρχο ρόλο στο τραγούδι, ενώ τα γνώριμα φωνητικά του Urban μας εξιστορούν το πως έχει καταλήξει σήμερα να είναι ένας άνδρας ώριμος (;) μέσα από σχέσεις που ήταν. Ο ίδιος ο καλλιτέχνης μάλιστα δεν δίστασε να αναφέρει: “Μου αρέσει η ιδέα που στην ζωή όλα προκύπτουν. Κατά μία έννοια, είτε είναι η κατάλληλη στιγμή ή όχι, πρέπει απλά να προχωρήσεις με ό,τι έχεις.”

Το αξιοσημείωτο της υπόθεσης είναι ότι ο Urban δεν γνώριζε εξαρχής με ποιον έγραψε το τραγούδι. Αντιθέτως, ο Eric Church είχε στείλει το τραγούδι σε εκείνον και κατόπιν ελέγχου αντιλήφθηκε ο Urban πως πρόκειται για τον ίδιο ερμηνευτή της country. Τελικά το αποτέλεσμα δικαίωσε την συνεργασία τους και μπορείς να την απολαύσεις ευθύς αμέσως.

Keith Urban - We Were

Back To Top