skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Vince Gill – A Letter To My Mama

Ο Vince Gill της country μουσικής σκηνής τραγούδησε για τη Γιορτή της Μητέρας και μας παρουσιάζει το “A Letter To My Mama”!

Τίτλος τραγουδιού: «A Letter To My Mama»

Καλλιτέχνης: Vince Gill

Μουσική / Στίχοι: Dean Dillon, Vince Gill

Εταιρεία: UMG Recordings

Από το L.P.: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 10 Μαΐου 2019

Art-Cover:

Λίγες ημέρες πριν από την Γιορτή της Μητέρας, ο Αμερικανός τραγουδιστής της country, Vince Gill έφερε στο προσκήνιο ένα νέο τραγούδι του, αφιερωμένο σε εκείνη. Αυτό έχει τίτλο “A Letter To My Mama” και στη μουσική και τους στίχους του συναντάμε τους Dean Dillon, καθώς και τον ίδιο τον ερμηνευτή. Ο εξομολογητικός και συνάμα απολογητικός, αλλά γεμάτος αγάπη χαρακτήρας του τραγουδιού μπορεί να καθηλώσει κάθε ακροατή και γιατί όχι να τον κάνει να αφιερώσει το τραγούδι στη μητέρα του. Έστω και κατόπιν εορτής.

Στις 9 Μαΐου το τραγούδι κυκλοφόρησε ως ένα ανεξάρτητο digital single και σηματοδότησε την επιστροφή του Gill στα καλλιτεχνικά δρώμενα, έπειτα από την πιο πρόσφατη δισκογραφική του δουλειά, “Down to My Last Bad Habit”. Το εν λόγω album κυκλοφόρησε το 2016, ωστόσο δεν κατάφερε να σημειώσει μεγάλη επιτυχία, πραγματοποιώντας μονάχα περίπου 81.600 πωλήσεις στην Αμερική. Η θέση Νο.4 όμως του αναλογεί στα αμερικανικά country charts για εκείνη την χρονιά.

Ο Vince Gill είναι ενεργός στο μουσικό προσκήνιο από το 1978 και μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του 17 ολοκληρωμένες δισκογραφικές δουλειές. Από τις 44 υποψηφιότητες στα βραβεία Grammy που έχει τεθεί, τα 21 βραβεία του ανήκουν, ενώ έχει μπει στα “Nashville Songwriters Hall of Fame”, “Country Music Hall of Fame” (2007) και “Hollywood Walk of Fame” (2012).

Vince Gill – A Letter To My Mama

Back To Top