skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Lea Michele – Love Is Alive

Η επιστροφή της “βασίλισσας Lea”.

Τίτλος τραγουδιού: “Love Is Alive”

ΚαλλιτέχνηςLea Michele

Μουσική / Στίχοι: ?

Από το album: Places

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : T.B.A.

Art-Cover:

Μπορεί να της πήρε τρία χρονάκια για να κυκλοφορήσει νέο υλικό αλλά η συμπαθέστατη Lea Michele είναι και πάλι εδώ με ολοκαίνουριο τραγούδι.

Αρχικά ένα video-teaser του νέου της single “Love is Alive” έκανε αισθητή την παρουσία του στα απανταχού μουσικά sites και τώρα ήρθε η ώρα που θα ακούσουμε ολόκληρο το τραγούδι της Lea, που προμηνύει και ολοκαίνουρια δισκογραφική δουλειά.

Βέβαια όταν είσαι τραγουδίστρια, ηθοποιός (ποιος δεν την θυμάται στο “Glee” και εσχάτως στο “Scream Queens”; ) και συγγραφέας είναι δύσκολο να τα κάνεις όλα μαζί και υποθέτουμε πως για το λόγο αυτό, η Lea, μας παρέχει πληροφορίες για το album και το τραγούδι με το στανιό. Το μόνο που ξέρουμε μέχρι τώρα είναι πως το album που θα συμπεριλαμβάνει το τραγούδι θα λέγεται “Places” και θα κυκλοφορήσει εντός του 2017 από την Columbia Records. Αυτά! Για περισσότερες πληροφορίες όπως: ποιος έγραψε -ας πούμε- μουσική και στίχους για το νέο της τραγούδι ή πότε θα κυκλοφορήσει το album… τίποτα.. μούγκα!

Ας περιοριστούμε λοιπόν σε απανωτές ακροάσεις της γλυκιάς αυτής μπαλάντας κι ας ελπίσουμε πως τα επόμενα νέα από την “scream-βασίλισσα Lea” θα έρθουν γρηγορότερα!

Lea Michele - Love Is Alive

Back To Top