skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Loreen – Body

Η Loreen κυκλοφόρησε το ολοκαίνουριο single της.

Τίτλος τραγουδιού: “Body

Καλλιτέχνης: Loreen

Μουσική / Στίχοι: –

Από το album: “NUDE”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 25 Αυγούστου 2017

Art-Cover:

Η Σουηδικής καταγωγής τραγουδίστρια Loreen έχει καταφέρει, σε σχετικά μικρό διάστημα, να δημιουργήσει παγκοσμίως ένα αρκετά μεγάλο κοινό. Η νεαρή και αρκετά ταλαντούχα μουσικός έδωσε το δικό της στίγμα στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό της Eurovision με το “Euphoria”, ενώ φέτος ήταν μία από τους υποψήφιους για να εκπροσωπήσει ξανά τη χώρα της στον εν λόγω διαγωνισμό με το “Statements”.

Μετά από μία εκτεταμένη αναζήτηση τραγουδιών, παραγωγών και στιχουργών, η Loreen μπαίνει δυναμικά πίσω στο παιχνίδι. Μέσω των social media της, η Σουηδή ερμηνεύτρια κοινοποίησε με χαρά τη διαθεσιμότητα του νέου της τραγουδιού. “Η αναμονή ήρθε στο τέλος. Σήμερα κυκλοφορεί το “Body” – το πρώτο μέρος από το #NUDE project, ένα project για όλους σας.

To lead single του επόμενου ολοκληρωμένου δίσκου της, έκανε την εμφάνισή του στις 14 Ιουλίου σε όλες τις μουσικές πλατφόρμες. Το “Body” μπορεί να χαρακτηριστεί με τρεις λέξεις: μαγικό, μυστικιστικό και υπνωτικό. Η Loreen παραμένει πιστή στους ήχους που μας έχει συνηθίσει, που συνδυάζουν αρμονικά την ηλεκτρονική και την undergound μουσική.

Με το νέο της single, η Loreen εκφράζει τον μαγνητισμό της που νιώθει για κάποιον, ο οποίος εκφράζεται καλύτερα μέσα από τη γλώσσα του σώματος. “Alright, alright, once again side by side,” τραγουδάει στον εραστής της. “So deep we touch the floor tonight, it’s written on your, it’s written on your, it’s written on your body…

Όσον αφορά για το νέο της δίσκο “NUDE”, η Loreen είπε: “Ο ήχος του album θα είναι λίγο διαφορετικός. Έγινε στα ξαφνικά αυτή η επιλογή. Θα έχει πολλές επιρροές Woodstock (ένα τριήμερο festival, το οποίο ξεκίνησε το 1969, που είχε ως στόχο την ειρήνη μέσω της μουσικής). Γιατι; Λόγω των καταστάσεων που επικρατούν παγκοσμίως”.

Loreen - Body

Back To Top