skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Matt Cardle – I’m Not Letting Go Yet

Είστε έτοιμοι να χορέψει στον ρυθμό του funky “I’m Not Letting Go Yet” του Matt Cardle;

Τίτλος τραγουδιού“I’m Not Letting Go Yet”

Καλλιτέχνης: Matt Cardle

Μουσική / Στίχοι: Matthew Cardle, James Eliot, Gabrielle Aplin, Jemima Stilwell, Wayne Hector

Εταιρεία: Sony Music

Από το LP: “Time to Be Alive”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 27 Απριλίου 2018

Art-Cover:

Μία ενδιαφέρουσα είσοδο είχαμε πριν από λίγες ημέρες από τον Matt Cardle. Ο λόγος γίνεται για το τραγούδι του, “I’m Not Letting You Go”, ένα uptempo, funky τραγούδι με τους επαναλαμβανόμενους στίχους στο ρεφρέν να κρατούν τον ρυθμό κι εμάς να λικνιζόμαστε σε αυτόν. Η μουσική και οι στίχοι του τραγουδιού φέρουν την υπογραφή των James Eliot, Gabrielle Aplin, Jemima Stilwell και Wayne Hector, σε συνεργασία με τον ίδιο τον ερμηνευτή.

Στις 27 Απριλίου της χρονιάς που διανύουμε, ο Βρετανός τραγουδιστής και μουσικός κυκλοφόρησε το ολοκαίνουριο δισκογραφικό του εγχείρημα, “Time to Be Alive”, μέσω της Sony Music και μέσα από αυτό μοιράστηκε μαζί μας δεκατέσσερα φρέσκα τραγούδια που διατηρούν pop rock ηχοχρώματα. Με την παραγωγή ολόκληρου του δίσκου να έχει πραγματοποιηθεί από τον Jim Eliot, ήδη έχουμε απολαύσει το lead single αυτού, με τίτλο “Desire” και ήρθε η ώρα να ρίξουμε μία ματιά και στο “I’m Not Letting Go Yet”.

Για όσους δεν γνωρίζουν αξίζει να αναφερθούμε στο γεγονός ότι η νίκη του τραγουδιστή στο The X Factor ήταν και το εισιτήριο για την ανοδική του πορεία στον χώρο της βιομηχανίας. Μπορεί οι δισκογραφικές δουλειές του Cardle να έχουν μία σχετική απόσταση η μία από την άλλη, σε κάθε περίπτωση όμως ο ερμηνευτής δεν απομακρύνεται παντελώς από το προσκήνιο, καθώς πάντοτε θα τον πετύχουμε σε κάποια live εμφάνιση.

Matt Cardle – I’m Not Letting Go Yet

Back To Top