skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Prophets of Rage – Legalize Me

Οι Prophets of Rage κάνουν λόγο για νομιμοποίηση μέσα από το νέο τους τραγούδι, “Legalize Me”!

Τίτλος τραγουδιού“Legalize Me”

Καλλιτέχνης: Prophets of Rage

Μουσική / Στίχοι: B-Real, Chuck D, Brad Wilk, Tim Commerford, Tom Morello

Από το album: “Prophets of Rage”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 15 Σεπτεμβρίου 2017

Art-Cover:

Για ακόμα μία φορά το rap – rock supergroup από την Καλιφόρνια των Η.Π.Α. στοχοποιεί την πολιτική επικαιρότητα και μας παρουσιάζει το νέο του τραγούδι με τίτλο “Legalize Me”. Έκκληση για νομιμοποίηση παράνομων ουσιών κάνουν οι Prophets of Rage, με το γνώριμο πλέον ειρωνικό τους ύφος απέναντι στο κοινωνικό γίγνεσθαι, υποδηλώνοντας πως υπάρχουν σαφώς πιο σοβαρά θέματα, με τα οποία μπορεί κανείς να ασχοληθεί. Η μουσική και οι στίχοι του τραγουδιού φέρουν την υπογραφεί των μελών του supergroup, Tom Morello, Tim Commerford, Brad Wilk, DJ Lord, Chuck D και B-Real.

Το “Legalize Me” κυκλοφόρησε επίσημα στις 24 Οκτωβρίου, ένα μήνα μετά από την επίσημη πρεμιέρα του debut album τους, “Prophets of Rage”, από τις Fantasy και Caroline Records. Radical Eyes,Hail to The Chief και Strength In Numbers είναι τα πρώτα τραγούδια που μας σύστησαν από τον εν λόγω δίσκο οι Prophets of Rage, από τα συνολικά δώδεκα που υπάρχουν στην επίσημη tracklist.

Για την ιστορία, αξίζει να σημειώσουμε πως οι Prophets of Rage συστάθηκαν έπειτα από μία ουσιαστική και βαρύγδουπη δήλωση που έκαναν, το 2016. Πιο συγκεκριμένα ανέφεραν: “Δεν μπορούμε πλέον να καθόμαστε στο ‘πλάι’ της ιστορίας. Οι επικίνδυνοι καιροί ζητούν επικίνδυνα τραγούδια. Ήρθε η ώρα να πάρουμε δύναμη πίσω. Ήρθε η ώρα να λυσσάξουμε ξανά.”

Prophets of Rage - Legalize Me

Back To Top