skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Black Rebel Motorcycle Club – Haunt

Ακόμα ένα τραγούδι τους από τον επερχόμενο δίσκο τους κυκλοφόρησαν οι Black Rebel Motorcycle Club!

Τίτλος τραγουδιού“Haunt”

Καλλιτέχνης: Black Rebel Motorcycle Club

Μουσική / Στίχοι: N/A

Από το album“Wrong Creatures”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 12 Ιανουαρίου 2018

Art-Cover:

Εκ παραμέτρου αντίθετο φαίνεται πως είναι το νέο ηχητικό δείγμα από τη νέα δισκογραφική δουλειά των Black Rebel Motorcycle Club. Οι Peter Hayes, Robert Levon Been και Leah Shapiro μας έχουν ήδη συστήσει το πρώτο κι επίσημο single του δίσκου, “Little Thing Gone Wild”, μία δυναμική δημιουργία που προϊδεάζει θετικά τον ακροατή και δεν προκαλεί την απογοήτευση που θα μπορούσε να δημιουργήσει ένα συγκρότημα που απέχει από την δισκογραφία επί πέντε χρόνια.

Το νέο τραγούδι που μας σύστησε το συγκρότημα από το Σαν Φρανσίσκο της Καλιφόρνια έχει τίτλο “Haunt” και η επίσημη ψηφιακή κυκλοφορία του έγινε στις 23 Οκτωβρίου. Αυτή τη φορά, οι Black Rebel Motorcycle Club έκαναν τη διαφορά και η δημιουργία τους είναι μία ατμοσφαιρική μπαλάντα, στην οποία κυρίαρχο ρόλο έχουν οι ηλεκτρονικές κιθάρες. Το εν λόγω το τραγούδι, όπως και όλα τα υπόλοιπα που θα συμπεριληφθούν στον επερχόμενο δίσκο, “Wrong Creatures”, έχει ηχογραφηθεί εδώ και μερικά χρόνια, ενώ στο ενδιάμεσο διάφορες ‘φουρτούνες’ κρατούσαν πίσω το συγκρότημα.

Πέρα από την ανακοίνωση των νέων τραγουδιών τους, αλλά και του συνολικού δίσκου τους, οι BRMC ανακοίνωσαν και την περιοδεία τους στην Βόρεια Αμερική. Αυτή θα ξεκινήσει στις 15 Ιανουαρίου με σημαντικές στάσεις στην Ουάσινγκτον, τη Βοστώνη, το Μπρούκλυν, το Λος Άντζελες και αρκετές άλλες περιοχές, ενώ μέχρι στιγμής η 24η Φεβρουαρίου έχει οριστεί ως η ημερομηνία ολοκλήρωσής της.

Black Rebel Motorcycle Club - Haunt

Back To Top