skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Ride – Catch You Dreaming

Οι Ride μοιράστηκαν ένα «εκτός τόπου και χρόνου» τραγούδι, από το επερχόμενο EP τους, με τίτλο “Catch You Dreaming”.

Τίτλος τραγουδιού: “Catch You Dreaming”

Καλλιτέχνης: Ride

Μουσική / Στίχοι: N/A

Από το album: “Tomorrow’s Shore”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 16 Φεβρουαρίου 2018

Art-Cover:

Οι Βρετανοί, alternative pop/rock, Ride, πρόκειται να κυκλοφορήσουν ένα καινούριο, digital EP, με τον τίτλο “Tomorrow’s Shore” και μόλις χθες (9/1) μοιράστηκαν ένα τραγούδι από αυτό, που ονομάζεται “Catch You Dreaming”. Το επερχόμενο EP αποτελεί follow-up του comeback album τους, που κυκλοφόρησε πέρυσι τον Ιούνιο, με την επονομασία “Weather Diaries”, σηματοδοτώντας την πρώτη τους κυκλοφορία μέσα στα τελευταία 21 χρόνια. Το “Tomorrow’s Shore” περιλαμβάνει 4 τραγούδια και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 16 Φεβρουαρίου. Η ηχογράφησή του έγινε με την βοήθεια των παραγωγών του “Weather Diaries”, Erol Alkan και Alan Moulder.

Η κυκλοφορία του “Catch You Dreaming”, ακολουθεί αυτήν του “Pulsar”, του πρώτου single του καινούριου EP, ενώ ουσιαστικά πρόκειται για ένα τραγούδι που “ξέμεινε” από την ηχογράφηση του “Weather Diaries”. Είναι ένα, κατά κάποιον τρόπο, ρομαντικό τραγούδι, μια μελωδία εκτός τόπου και χρόνου, που περιλαμβάνει ατμοσφαιρικά synths, electronic ρυθμό και επαναλαμβανόμενα φωνητικά.

Μιλώντας για το “Catch You Dreaming“, ο κιθαρίστας των Ride, Andy Bell, εξηγεί ότι το τραγούδι αυτό είναι γραμμένο από την οπτική του να είσαι ένας από τους δύο τελευταίους, ζωντανούς ανθρώπους, που παρακολουθούν το τέλος του σύμπαντος. Ο πρωταγωνιστής κοιτάει πίσω στον χρόνο, όταν υπήρχε η ανθρωπότητα, συνειδητοποιώντας ότι εμείς οι άνθρωποι, επιφέραμε την αναπόφευκτη καταστροφή μας. «Τότε το ζευγάρι αναπολεί τις δικές του ζωές, τις κοινές του αναμνήσεις και καθώς μοιράζονται αυτή την στιγμή, όλα εξατμίζονται. Είναι ένα τραγούδι αγάπης για το πεπρωμένο, την νοσταλγία και το να μην μετανιώνεις».

Ride - Catch You Dreaming

Back To Top