skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Shy Luv – Bloodsucker

Οι Shy Luv μας προτείνουν να ακούσουμε τη νέα τους δημιουργία, που ακούει στον τίτλο “Bloodsucker”!

Τίτλος τραγουδιού“Bloodsucker”

Καλλιτέχνης: Shy Luv

Μουσική / Στίχοι: Shy Luv

Από το album: “Lungs”

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 20 Οκτωβρίου 2017

Art-Cover:

Προερχόμενοι από το Μάντσεστερ, οι Shy Luv ένωσαν τις δυνάμεις τους, με σκοπό να αποτελέσουν μία νέα μουσική πρόταση, παρουσιάζοντάς μας ένα συνονθύλευμα από disco, electro, funk, techno  και pop μουσικά ηχοχρώματα. Ο Sam Knowles (ή Karma Kid) και ο Jake Norman (ή Armeria) είναι ξανά κοντά μας, με αφορμή την κυκλοφορία του νέου τους τραγουδιού, “Bloodsucker”. Μπορεί σαν τίτλος να μην ακούγεται και τόσο δελεαστικό, ωστόσο πιστέψτε μας πως μία δοκιμή θα σας πείσει.

Το “Bloodsucker” αποτελεί μία εύρυθμη μουσική σύνθεση, που καταφέρνει να συνδυάσει όλα τα προαναφερθέντα μουσικά στοιχεία, καταλήγοντας τελικά σε ένα αρμονικό και chill αποτέλεσμα. Το εν λόγω τραγούδι, όπως και το προηγούμενο με τίτλοLike a River, σε συνεργασία με τον rapper Bakar, περιλαμβάνονται στο επερχόμενο EP του ανερχόμενου duo. Ο τίτλος αυτού θα είναι “Lungs”, ενώ ακόμα δεν υπάρχουν περαιτέρω πληροφορίες σχετικές με την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του.

Το “Lungs” πήρε την σκυτάλη από το προηγούμενο EP των Shy Luv, “Shock Horror”, ενώ το συνολικό αποτέλεσμα του νέου τους project μπορεί να χαρακτηριστεί τρομακτικό, αν λάβει κανείς υπόψη του τους τίτλους, αλλά και τους στίχους των τραγουδιών. Από εκεί και πέρα η σύνθεση του “Bloodsucker”, αλλά και των λοιπών τραγουδιών σε κάνει να ξεχνάς τους…ιδιαίτερους στίχους τους.

Shy Luv - Bloodsucker

Back To Top