skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Krewella – Dead Af

Οι αδερφές Yousaf, aka Krewella, γιορτάζουν το Halloween με την κυκλοφορία του τραγουδιού “Dead Af”!

Τίτλος τραγουδιού: “Dead Af”

Καλλιτέχνης: Krewella

Μουσική / Στίχοι: N/A

Από το album: –

Ημερομηνία κυκλοφορίας single : 24 Οκτωβρίου 2017

Art-Cover:

Το electronic dance ντουέτο, Krewella, που απαρτίζεται από τις Αμερικανίδες αδερφές Yousaf, είναι έτοιμο για τον εορτασμό του Halloween και μας το αποδεικνύει! Το Halloween γίνεται παραδοσιακά στις χώρες του δυτικού κόσμου, στις 31 Οκτωβρίου και για να μας βάλει στο κλίμα το επιτυχημένο δίδυμο κυκλοφόρησε ένα τραγούδι – έκπληξη, με τον τίτλο “Dead Af”.

Πρόκειται για ένα trap τραγούδι με δυνατό μπάσο και στίχους εμπνευσμένους από το spooky θέμα του Halloween: “Dancing with the skeletons/ Out of all the graves you dug/ All your friends are Benjamins/ Call ’em but they won’t show up/ ‘Cause everybody dead as f*ck”.

Το “Dead Af” κυκλοφόρησε επίσημα στις 24 Οκτωβρίου, ωστόσο η Yasmine και η Jahan έκαναν την προώθηση του τραγουδιού με έναν έξυπνο και απρόσμενο τρόπο, εκπλήσσοντας τους fans τους. Το βράδυ της 23ης Οκτωβρίου έκαναν μια δημοσίευση μέσα από τα social media, η οποία περιλάμβανε έναν αριθμό και την γνωστή φράση που χρησιμοποιείται κατά κόρον στον εορτασμό του Halloween, “trick or treat”. Όλοι όσοι έστειλαν μήνυμα στον μυστηριώδη αυτό αριθμό, έλαβαν μια απάντηση στο κινητό τους, από τις Krewella, που περιείχε ένα αντίγραφο του “Dead Af”. Όμως, οι εκπλήξεις δεν σταματούν εκεί, αφού οι Krewella πρόκειται να μοιράσουν και άλλα «κεράσματα», μέσα από αυτόν τον αριθμό!

Το “Dead Af” μας βάζει σε εορταστικό πνεύμα, ενώ είναι σίγουρα ένα από τα τραγούδια που θα φιγουράρουν ανάμεσα στις playlists για το Halloween.

Krewella – Dead Af

Back To Top