skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | The Killers – Some Kind Of Love

Οι The Killers μας παρουσιάζουν το dreamy “Some King Of Love”!

Τίτλος τραγουδιού“Some Kind Of Love”

Καλλιτέχνης: The Killers

Μουσική / Στίχοι:  Brandon Flowers, Jacknife Lee, Brian Eno

Από το album: “Wonderful Wonderful”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 22 Σεπτεμβρίου 2017

Art-Cover:

Λίγες ημέρες πριν από την επίσημη κυκλοφορία του πέμπτου studio album τους, “Wonderful Wonderful”, οι The Killers κυκλοφόρησαν ψηφιακά ακόμα ένα τραγούδι από αυτό. Ο λόγος γίνεται για το “Some Kind Of Love”, ένα τραγούδι εμπνευσμένο από Brian Eno, ο οποίος συμμετέχει και στη σύνθεση αυτού, σε συνεργασία πάντα με τον Brandon Flowers και τον Ιρλανδό μουσικό παραγωγό, Jacknife Lee.

Για την οικογένεια και τη σημασία της αγάπης και του σεβασμού ως αρετή μεταξύ των μελών της μιλάει το “Some Kind Of Love”, ενώ ο ονειρικός ρυθμός του σου προσκαλεί ένα αίσθημα γαλήνης κι ευφορίας. Αναφορές στη γυναίκα και τα παιδιά του front-man, Flowers, γίνονται αντιληπτές καθ’όλη τη διάρκεια του τραγουδιού. Το εν λόγω δημιούργημα ήρθε ως follow-up του single Wonderful Wonderful, ενώ έχουν ήδη προηγηθεί και τα The Man και “Run for Cover.

Οι The Killers έχοντας λάβει αρκετές θετικές κριτικές για το επερχόμενο album τους κυκλοφόρησαν το νέο single, με απώτερο σκοπό να επιδείξουν και μία διαφορετικό, περισσότερο συναισθηματική διάστασή τους. Το πολυ-βραβευμένο συγκρότημα εκτός των υπολοίπων έχει οργανώσει για το 2017 – 2018 την παγκόσμια περιοδεία του, “Wonderful Wonderful World Tour”, με σκοπό την προώθηση του ολοκαίνουριου “Wonderful Wonderful”.

The Killers - Some Kind Of Love

Back To Top