skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Shania Twain – We Got Something They Don’t

H Βασίλισσα της country pop παρουσιάζει το νέο της τραγούδι!

Τίτλος τραγουδιού“We Got Something They Don’t”

Καλλιτέχνης: Shania Twain

Μουσική / Στίχοι: Shania Twain

Από το album: “NOW”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 29 Σεπτεμβρίου 2017

Art-Cover:

Το τελευταίο διάστημα η Shania Twain, η Καναδή τραγουδίστρια και τραγουδοποιός είναι γεμάτη εκπλήξεις. Έχοντας διανύσει μίλια στη μουσική δισκογραφία, επιστρέφει με ένα ολοκαίνουριο album, το πέμπτο κατά σειρά, με τίτλο «Now», που αναμένεται να κυκλοφορήσει τέλη Σεπτέμβρη. Ύστερα από 15 χρόνια αναμονής, μιας και ο τελευταίος της δίσκος «Up!» κυκλοφόρησε το 2002, η Shania Twain φαίνεται πιο ανανεωμένη από ποτέ.

Ήδη έχουμε απολαύσει το lead single του νέου της δίσκου, «Life’s About to Get Good», ενώ ακολούθησαν δυο ακόμα τραγούδι, το «Swingin’ with My Eyes Closed» και «Poor Me». Τώρα λοιπόν, επιστρέφει με ένα ακόμα single από το νέο της δίσκο με τίτλο «We Got Something They Don’t», μαζί με το συνοδευτικό lyric video του τραγουδιού, σε σύνθεση της ίδιας της τραγουδίστριας.

Η Twain έχει πουλήσει πάνω από 100 εκατομμύρια δίσκων, διεκδικώντας επάξια τη θέση της πιο επιτυχημένης καλλιτέχνιδας country μουσικής στην ιστορία, αλλά και μια θέση ανάμεσα στους πιο καλλιτέχνες με τις μεγαλύτερες πωλήσεις δίσκων όλων των εποχών.

Τώρα λοιπόν, έρχεται να το αποδείξει για μια ακόμη φορά με τη κυκλοφορία του νέου της δίσκου «Now», το οποίο θα περιλαμβάνει δώδεκα νέα τραγούδι, συν εννέα ακόμα στη deluxe εκδοχή του album. Μέχρι τότε όμως, ας απολαύσουμε ένα ακόμα δείγμα του δίσκου μέσω του νέου «We Got Something They Don’t».

Shania Twain - We Got Something They Don't

Back To Top