skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | UB40 – Poor Fool

Οι UB40 μας συστήνουν ένα από τα νέα τους τραγούδια, με τίτλο “Poor Fool”!

Τίτλος τραγουδιού“Poor Fool”

Καλλιτέχνης: UB40

Μουσική / Στίχοι: UB40

Εταιρεία: Shoestring Music Productions

Από το LP: “For The Many” 

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 15 Μαρτίου 2019

Art-Cover:

Οι συστάσεις για το reggae-pop συγκρότημα από την Αγγλία είναι περιττές. Οι UB40 είναι ενεργοί στο μουσικό προσκήνιο για περισσότερα από σαράντα χρόνια κι έχουν στην πλάτη τους περισσότερα από πενήντα singles ενταγμένα στα βρετανικά single charts. Μέχρι στιγμής έχουν επίσης στο ενεργητικό τους 19 studio albums, ενώ το εικοστό και πολυαναμενόμενο “For the Many” ήρθε στο προσκήνιο στις 15 Μαρτίου της χρονιάς που διανύουμε, ως follow-up του “A Real Labour of Love”. Στη νέα δισκογραφική δουλειά του εξαμελούς συγκροτήματος περιλαμβάνονται συνολικά δέκα ολοκαίνουρια τραγούδια, από τα οποία ήδη έχουμε απολαύσει το “You Haven’t Called”.

Η σκυτάλη, λοιπόν, δίνεται στο επηρεασμένο από reggae αναφορές τραγούδι, “Poor Fool”. Τα pop ηχοχρώματα και τα synths είναι εμφανή στοιχεία στο τραγούδι, τη μουσική και τους στίχους του οποίο ανέλαβαν κι έφεραν εις πέρας τα ίδια τα μέλη του συγκροτήματος.

Η κυκλοφορία του εν λόγω δίσκου είναι ιδιαίτερης σημασίας για το συγκρότημα, καθώς όπως δηλώνουν τα μέλη του: “Είναι το πρώτο, πρωτότυπο album μας με τον Duncan και μία αληθινή αντανάκλαση του που βρίσκεται το συγκρότημα αυτή τη στιγμή. Μας έδωσε την 

ευκαιρία να επιστρέψουμε στις ρίζες μας και να αντλήσουμε (επιρροές) από το reggae style των ‘70s, που μας ενέπνευσε για να είμαστε σε κάποιο συγκρότημα από την πρώτη στιγμή.”

UB40 - Poor Fool

Back To Top