skip to Main Content

Ακυκλοφόρητο Τραγούδι | Kylie Minogue – Drip Drop

Ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι ήρθε από την Kylie Minogue, με τίτλο “Drip Drop”!

Τίτλος τραγουδιού“Drip Drop”

Καλλιτέχνης: Kylie Minogue

Μουσική / Στίχοι: Ben Lee, Jacinta Reuben

Από το album: Unrelesed Track

Ημερομηνία κυκλοφορίας τραγουδιού: 4 Φεβρουαρίου 2018

Art-Cover:

H μεγάλη super-star της Αυστραλίας, Kylie Minogue, επανέρχεται στα μουσικά δρώμενα με ένα πολύ ιδιαίτερο τραγούδι που είχε ηχογραφήσει πριν από δεκαπέντε ολόκληρα χρόνια. Ο λόγος για ένα γλυκό, παιδικό, νανούρισμα με τίτλο “Drip Drop” που έγραψε ο Ben Lee μαζί με την 7χρονη τότε ανιψιά του.

Ο δημιουργός του τραγουδιού, αφού ανέβασε το τραγούδι στο λογαριασμό του στο Soundcloud, διευκρίνισε στα σχόλια, αστειευόμενος: “Ως μέρος ενός περίεργου πειράματος, έγραψα ένα τραγούδι με την τότε 7χρονη ανιψιά μου, την Jacinta Reuben – ένα τραγούδι για … τη βροχή. Στη συνέχεια, φυσικά, ζήτησα από τη μεγαλύτερη Αυστραλή pop-star όλων των εποχών, την κυρία Kylie Minogue, να ερμηνεύσει το τραγούδι. Και έτσι παρέμεινε στο σκληρό δίσκο μου για περίπου 15 χρόνια από τότε. Λοιπόν, ορίστε. Το ακούσατε εδώ πρώτα … ένα τραγούδι που γράφτηκε από εμένα και την 7χρονη ανιψιά μου, ερμηνευμένο από την Kylie Minogue. Λογικό!”.

Πριν λίγες μέρες η Minogue, κυκλοφόρησε το τραγούδι και το video clip με τίτλο “Dancing”, προετοιμάζοντας το έδαφος για την κυκλοφορία του δέκατου τέταρτου album της, που θα έχει τίτλο “Golden” και αναμένεται να παρουσιαστεί στα ράφια των απανταχού δισκοπωλείων στις 6 Απριλίου από την BMG.

Kylie Minogue - Drip Drop

Back To Top