skip to Main Content

Ακυκλοφόρητο Τραγούδι | Shawn Mendes – Cold In California

Ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι ήρθε από τον Shawn Mendes, με τίτλο “Cold in California”!

Τίτλος τραγουδιού“Cold In California”

Καλλιτέχνης: Shawn Mendes

Μουσική / Στίχοι: Shawn Mendes

Από το album: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single : 28 Ιανουαρίου 2018

Art-Cover:

Μέχρι πολύ πρόσφατα, ο Shawn Mendes συνέχιζε την προώθηση του τελευταίου του δίσκου, “Illuminate”. Το δεύτερο κατά σειρά album του κυκλοφόρησε ο Αμερικανός, folk pop τραγουδιστής στις 23 Σεπτεμβρίου του 2016 μέσω της Island Records και της Universal Music Group. Από αυτό μας έχει συστήσει τα singles “Treat You Better”, “Mercy” και “There’s Nothing Holdin’ Me Back”. Παγκοσμίως ο Mendes με τον εν λόγω δίσκο έχει ξεπεράσει σε πωλήσεις τα 600.000 αντίτυπα, ενώ βάσει αυτών και των συνολικών streams έχει αναδειχθεί πολλαπλά ‘πλατινένιο’.

Αυτή τη φορά, ο Shawn Mendes μας επιφύλασσε μία άλλου είδους έκπληξη. Μελλοντικά πρόκειται να κυκλοφορήσει μία συλλογή με ακυκλοφόρητα τραγούδια, ένα από τα οποία μας σύστησε στις 28 Ιανουαρίου. Ο λόγος γίνεται για το “Cold in California” μία εύρυθμη μπαλάντα, που είναι βασισμένη στον ήχο κιθάρας, ενώ η φωνή του Mendes είναι αυτή που δίνει ‘χαρακτήρα’ στο συνολικό αποτέλεσμα.

Προς το παρόν δεν έχει υπάρξει κάποια πληροφορία σχετικά με την συλλογή με τα ακυκλοφόρητα τραγούδια του Mendes. Ωστόσο, ο ίδιος συνεχίζει ακάθεκτος την σκληρή του δουλειά, ενώ πρόσφατα ολοκλήρωσε την περιοδεία του, με τίτλο “Illuminate World Tour”. Πρόκειται για την τρίτη του παγκόσμια περιοδεία, στην οποία πραγματοποίησε συνολικά εξήντα ζωντανές εμφανίσεις σε όλο τον κόσμο. Από το τέλος Απριλίου ως και τα μέσα Δεκεμβρίου, ο Mendes μοιράστηκε με το κοινό τις αγαπημένες του δημιουργίες.

Shawn Mendes - Cold In California

Back To Top