skip to Main Content

Νέα Διασκευή & Video Clip | Vega – Ma che freddo fa

Ένα πολυ-διασκευασμένο τραγούδι…

Τίτλος τραγουδιού“Ma che freddo fa”

Καλλιτέχνης: Vega

Μουσική / Στίχοι:  Claudio Mattone, Franco Migliacci

Πρώτη Εκτέλεση: Nada (1969)

Σκηνοθεσία: Ezequiel González

Από το album: “Non ho l’età”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 3 Μαρτίου 2017

Art-Cover:

Η Mercedes Mígel Carpio γνωστή με το καλλιτεχνικό όνομα Vega μας συστήνει την πρώτη της ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά, που φέρει ως τίτλο “Non ho l’età”. Η Ισπανίδα καλλιτέχνις φαίνεται πως είναι στην πιο δημιουργική της φάση και για τον λόγο αυτό μας προσφέρει απλόχερα το νέο της υλικό, το οποίο κυκλοφόρησε συνολικά στις 3 Μαρτίου από την La Madriguera Records.

Το πρώην μέλος των Operación Triunfo μας έχει παρουσιάσει ήδη τρία από τα ιταλόφωνα τραγούδια του δίσκου της που φέρουν τους τίτλους “Città vouta”, “Azzurro” και “Dio come ti amo”, ενώ ήρθε η ώρα για μία νέα δημιουργία-διασκευή, η οποία έχει ήδη ερμηνευτεί και διασκευαστεί από μεγάλα ονόματα του της μουσικής βιομηχανίας, όπως η Giusy Ferreri και οι Mina, Avion Travel και Max Gazzè.

Ο λόγος, λοιπόν γίνεται για το τραγούδι “Ma che freddo fa”, στην πρωτότυπη εκτέλεση του οποίου βρίσκεται η Nada. Η τραγουδίστρια ερμήνευσε για πρώτη φορά το τραγούδι στο 19ο Sanremo Music Festival το 1969 και αρκετά χρόνια μετά η Vega του δίνει ξανά μουσική υπόσταση.

Στις 21 Απριλίου κυκλοφόρησε το video clip του εν λόγω single σε σκηνοθεσία Ezequiel González, με την Vega και την μπάντα της να το ερμηνεύουν σε ασπρόμαυρο φόντο και σε μία αρκετά rock εκδοχή.

Nada - Ma che freddo fa (1969)

Vega - Ma che freddo fa

Back To Top