skip to Main Content

Νέα Διασκευή | Weezer – Rosanna

Oι Weezer διασκευάζουν το πασίγνωστο “Rosanna” των Toto!

Τίτλος τραγουδιού: “Rosanna”

Καλλιτέχνης: Weezer

Μουσική / Στίχοι: David Paich

Πρώτη Εκτέλεση: Toto (1982)

Από το LP: digital single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 24 Μαΐου 2018

Art-Cover:

Πέρυσι, κάποιος δημιούργησε ένα λογαριασμό στο Twitter, το οποίο είχε ως στόχο να κάνει τους Weezer να διασκευάσουν την μεγάλη επιτυχία “Africa” των Toto. Το πρόσωπο αυτό, που χαρακτηρίστηκε από το Noisey ως “η 14χρονη με το όνομα Mary”, σήμερα έχει διαγραφεί από το Twitter. Πριν λίγες μέρες ωστόσο, οι Weezer κυκλοφόρησαν μια διασκευή ενός λιγότερο δημοφιλούς single των Toto -αλλά αρκετά γνωστό-, το “Rosanna” και έγραψαν στο λογαριασμό τους στο Twitter “@WeezerAfrica”.

Η εκστρατεία για την διασκευή του «Africa» από τους Weezer είχε συγκεντρώσει λίγο κόσμο, αλλά μαζί με κατάφερε να προσελκύσει και την προσοχή του David Paich των θρυλικών Toto. (“Hey Rivers Cuomo, απλώς θα αφήσω αυτό ακριβώς εδώ”, έγραψε πέρυσι στο Facebook.) Απαντώντας στην διασκευή των Weezer για το “Rosanne”, η νεαρή που ξεκίνησε την καμπάνια, απογοητευμένη, έγραψε στο Twitter εκ νέου, “Το #WeezerCoverAfrica μετατράπηκε σε #WeezerCoveringRosanna???”

Όπως κι αν έχει η ανεξάρτητη αυτή κυκλοφορία επαναφέρει στο προσκήνιο μια νοσταλγική επιτυχία από το 1982 και το σίγουρο είναι πως όλη αυτή η ιστορία θα τραβήξει αρκετά βλέμματα επάνω της… Εντέλει ποιος ξέρει; ίσως το αίτημα της Mary τελικά να πραγματοποιηθεί μια μέρα!

Weezer - Rosanna

Original Song: Toto - Rosanna (1982)

Back To Top