skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Andy Grammer & Pentatonix – Expensive

Οι Andy Grammer και Pentatonix ένωσαν τις δυνάμεις τους για την κυκλοφορία του νέου single “Expensive”!

Τίτλος τραγουδιού: “Expensive”

Καλλιτέχνης: Andy Grammer & Pentatonix

Μουσική / Στίχοι: Andrew Grammer, Bram Inscore

Εταιρεία: S-Curve Records

Από το LP: Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 15 Σεπτεμβρίου 2023

Art-Cover:

Ο νικητής του βραβείου Emmy και καταξιωμένος πολυπλατινένιος τραγουδιστής/τραγουδοποιός Andy Grammer αποκαλύπτει ένα απογειωτικό κι αισιόδοξο, νέο single με τίτλο “Expensive” σε συνεργασία με τους Pentatonix σήμερα μέσω της Giant Soul/S-Curve/Hollywood Records.

Σηματοδοτεί την πρώτη επίσημη συνεργασία μεταξύ των μακροχρόνιων φίλων Andy Grammer και του βραβευμένου τρεις φορές με βραβείο GRAMMY a cappella φαινόμενο ,Pentatonix. Μόλις πρόσφατα μίλησε στην τελετή του συγκροτήματος στο Hollywood Walk of Fame – κι όμως, ελάχιστα γνώριζε ο κόσμος ότι αυτός ο ύμνος ήταν καθ’ οδόν!

Ανάμεσα στον ήχο “cha-ching” μιας ταμειακής μηχανής, κουμπώματα με δάχτυλα και neon synths, το τραγούδι παρουσιάζει μερικά από τα πιο δυναμικά φωνητικά του Grammer, καθώς κλειδώνει σε μια υπνωτική αρμονία με το κουιντέτο. Όλα κορυφώνονται με την ψαλμωδική χορωδία.

Στη συνέχεια, ο Grammer θα κυκλοφορήσει σε μια τεράστια περιοδεία στη Βόρεια Αμερική. Ξεκινά την “Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας” στις 10 Οκτωβρίου στο Burlington, VT στο Flynn, επισκέπτεται τις μεγάλες αγορές από ακτή σε ακτή και ολοκληρώνεται στις 4 Νοεμβρίου στο Ivins, UT στο Αμφιθέατρο Tuacahn.

Andy Grammer & Pentatonix - Expensive

Ακολουθήστε το SounDarts.gr στο Google News.

Βρείτε μας επίσης στο YouTube, στο Spotify, στο Facebook, στο Instagram και στο TikTok

Back To Top