skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Stephen Marley, Jack Johnson & Bob Weir – Winding Roads

Ο Stephen Marley συνεργάζεται με τους Jack Johnson και Bob Weir για το τραγούδι “Winding Roads”!

Τίτλος τραγουδιού: “Winding Roads”

Καλλιτέχνης: Stephen Marley, Jack Johnson & Bob Weir

Μουσική / Στίχοι: Bob Weir, Jack Johnson, Stephen Marley

Εταιρεία: Stephen Marley (Tuff Gong)

Από το LP: “Old Soul”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 8 Σεπτεμβρίου 2023

Art-Cover:

Μόλις κυκλοφόρησε το νέο του album “Old Soul”, ο βραβευμένος με Grammy τραγουδιστής και συνθέτης Stephen Marley παρουσίασε το συνεργατικό single του με τίτλο “Winding Roads”, στο οποίο συμμετέχουν οι Bob Weir των Grateful Dead και Jack Johnson.

Όσον αφορά την προέλευσή του, ο Marley εξηγεί: “Ο Jack Johnson και ο Bob Weir άκουσαν το τραγούδι από τον manager μου. Και οι δύο ήθελαν να συμμετάσχουν”. Το τραγούδι προσέλκυσε, σύμφωνα με τον Marley, λόγω της απλότητας και της οργανικής του έμπνευσης.

“Η δημιουργική μου διαδικασία είναι να απορροφώ οτιδήποτε στέλνει το σύμπαν. Εμπνέομαι από πολλά, πολλά πράγματα. Βγαίνει στη μουσική που κάνω. Η έμπνευση για το αρχικό τραγούδι ήμασταν εγώ και η κιθάρα μου. Μιλάω για το ότι δεν ακολουθώ τη γρήγορη διαδρομή στη ζωή… Προτιμώ να πάρω αυτόν τον στενό δρόμο που θα με οδηγήσει εκεί σώος, αβλαβής και μαζεμένος”.

Ο Marley έθιξε επίσης πώς ο θρύλος των Grateful Dead του θυμίζει τον πατέρα του. “Πήγα να συναντήσω τον Bob Weir στο στούντιο και τζαμάραμε αρκετά τραγούδια. Είναι λάτρης της μουσικής. Το ‘Winding Roads’ ήταν αυτό που του άρεσε πολύ. Περάσαμε καλά. Ο Bob είναι τόσο σπουδαίος μουσικός και ασχολείται με τη μουσική τόσα χρόνια”, λέει.

“Μερικά από αυτά μου θυμίζουν τον πατέρα μου. Ήταν καλό να δεις πόσο απλό ήταν να κάνεις μουσική. Δεν ήταν περίπλοκο. Ήταν σπουδαίοι μουσικοί, αλλά υπήρχε μια απλότητα. Ήταν υπέροχο να είσαι μέρος. Ήμουν εκεί όταν ο Bob έγραφε τον στίχο του και ήταν τόσο εύκολο”.

Stephen Marley, Jack Johnson & Bob Weir - Winding Roads

Ακολουθήστε το SounDarts.gr στο Google News.

Βρείτε μας επίσης στο YouTube, στο Spotify, στο Facebook, στο Instagram και στο TikTok

Back To Top