skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Anne-Marie feat. KSI & Digital Farm Animals – Don’t Play

Η Anne-Marie επιστρατεύει τον Βρετανό YouTuber KSI και τον DJ Digital Farm Animals για το νέο single, “Don’t Play”!

Τίτλος τραγουδιού: “Don’t Play”

Καλλιτέχνης: Anne-Marie feat. KSI & Digital Farm Animals

Μουσική/Στίχοι: Anne-Marie, KSI, Digital Farm Animals

Εταιρεία: A Major Toms / Asylum Records

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 15 Ιανουαρίου 2021

Art-Cover:

Με μία φρέσκια συνεργασία είναι ξανά στο προσκήνιο η Βρετανή τραγουδίστρια και τραγουδοποιός, Anne-Marie, η οποία ακούει στο όνομα του KSI, γνωστού YouTuber και rapper, και του DJ Nicholas Gale, ο οποίος είναι ευρέως αναγνωρισμένος με το καλλιτεχνικό όνομα Digital Farm Animals. Με τον τελευταίο να βάζει τη μουσική και να αναδεικνύει για ακόμη μία φορά ηλεκτρονικά ηχοχρώματα, αλλά και την Anne-Marie με τον KSI να δίνουν τους καλύτερούς τους εαυτούς στο τραγουδιστικό μέρος, το “Don’t Play” -όπως είναι ο τίτλος του τραγουδιού- είναι εδώ για να το απολαύσεις στο repeat.

Με το εν λόγω single, που έκανε επίσημη πρεμιέρα στις 15 Ιανουαρίου μέσω των A Major Toms και Asylum Records, η Anne-Marie σηματοδοτεί τη νέα της μουσική χρονιά. Πέραν αυτού, η 29χρονη τραγουδίστρια έχει μπει ήδη στο studio με σκοπό τη δημιουργία του επόμενου studio album της. Μπορεί προς το παρόν να μην έχει γνωστοποιηθεί ο τίτλος του, ωστόσο νέο υλικό είναι καθ’ οδόν.

Το τραγούδι πρόκειται να συνοδευτεί και από το music video του, τη σκηνοθετική επιμέλεια του οποίου ανέλαβε κι έφερε εις πέρας ο Troy Roscoe.

Anne-Marie feat. KSI & Digital Farm Animals – Don’t Play

Back To Top