skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Avril Lavigne feat. Travis Clark of We The King’s – Head Above Water

Η Avril Lavigne παρουσιάζει το single της “Head Above Water” σε μορφή ντουέτου μαζί με τον Travis Clark του συγκροτήματος We The King’s!

Τίτλος τραγουδιού“Head Above Water”

Καλλιτέχνης: Avril Lavigne feat. Travis Clark of We The King’s

Μουσική / Στίχοι: Avril Lavigne, Stephan Moccio, Travis Clark

Εταιρεία: BMG Records

Από το LP: digital single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 30 Αυγούστου 2019

Art-Cover:

Μετά από περισσότερο από ένα χρόνο από την κυκλοφορία του τελευταίου single της single “Fly”, η Avril Lavigne ανακοίνωσε στα τέλη του 2016, μέσω του λογαριασμού της στο Instagram ότι προετοιμάζει νέα μουσική για το επερχόμενο, 6ο studio album της.

Στις 6 Σεπτεμβρίου 2018, η Lavigne δημοσίευσε μια μεγάλη επιστολή προς τους θαυμαστές της στην επίσημη ιστοσελίδα της που περιγράφει λεπτομερώς τον αγώνα της τα τελευταία χρόνια και πώς ξεπέρασε το πρόβλημά της, καθώς και την ημερομηνία κυκλοφορίας για το τραγούδι “Head Above Water” που σηματοδοτούσε το μεγάλο της comeback. Στην επιστολή έγραψε για το τραγούδι: “Είχα δεχτεί το θάνατο και μπορούσα να αισθανθώ το σώμα μου να κλείνει. Ένιωσα σαν να πνίγομαι, όπως ήμουν κάτω από το νερό και απλά έπρεπε να ανέβω στην επιφάνεια για αέρα. Σαν να βρισκόμουν σ’ένα ποτάμι και με τραβούσε το ρεύμα του. Ανήμπορη να αναπνεύσω. Προσευχήθηκα στο Θεό να με βοηθήσει να κρατήσω το κεφάλι μου πάνω από το νερό για να δω μέσα από τον θυελλώδη καιρό”.

To τραγούδι συμπεριλήφθηκε στον ομότιτλο δίσκο της ενώ τώρα η Καναδέζα ερμηνεύτρια μας το παρουσιάζει και σε μια εναλλακτική μορφή ντουέτου, έχοντας στο πλευρό της τον τραγουδιστή του δημοφιλούς συγκροτήματος We The King’s, Travis Clark.

Avril Lavigne feat. Travis Clark of We The King’s - Head Above Water

Back To Top