skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Bebe Rexha feat. Torey Lanez – Steady

Η Bebe Rexha παρουσιάζει το νέο της single “Steady”, μία συνεργασία με τον Torey Lanez, από το debut album της “Expectations”.

Τίτλος τραγουδιού“Steady”

Καλλιτέχνης: Bebe Rexha feat. Torey Lanez

Μουσική / Στίχοι: Bebe Rexha, Tory Lanez, Louis Bell & Asia Whiteacre

Εταιρεία: Warner Bros. Records

Από το LP: “Expectations”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 22 Ιουνίου 2018

Art-Cover:

Η Bebe Rexha, προσφάτως, κυκλοφόρησε το ντεμπούτο album της, που φέρει τον τίτλο “Expectations”. Ο δίσκος της συμπεριλαμβάνει παλιές της επιτυχίες από τα EPs που προηγήθηκαν μέχρι να συστήσει την πρώτη δισκογραφική δουλειά της, αλλά και ολοκαίνουρια τραγούδια. Οι «προσδοκίες» των θαυμαστών της ήταν ανέκαθεν μεγάλες, εφόσον κατάφερε να ανεβάσει ψηλά τον πήχη και να γίνει μία από τις πιο αγαπητές και mainstream τραγουδίστριες.

Το “I’m A Mess” είναι το τελευταίο δείγμα του album, το οποίο έχει ήδη αγαπηθεί από το κοινό παγκοσμίως και να κατακτήσει τις πρώτες θέσεις σε charts και στα playlists μεγάλων ραδιοφωνικών σταθμών. Η νεαρή καλλιτέχνις δεν παύει να δουλεύει και προσπαθεί να προωθήσει με την πρώτη ευκαιρία την πρώτη ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά της. Έπειτα από τα τρία τραγούδια που προϋπάντησαν όλο αυτό το διάστημα το δίσκο της, είναι στιγμή για το επόμενο single της.

“Steady” είναι ο τίτλος του τέταρτου single του “Expectations”, με τη συμμετοχή του Torey Lanez. Η συνεργασία αυτή είναι ένα slow trap τραγούδι, που στο background υπάρχει έντονη η μελωδία της κιθάρας και το κύριο θέμα του είναι οι επιπλοκές του έρωτα υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών ουσιών. Για την προώθηση του, η Bebe Rexha δημοσίευσε ένα lyric video στο επίσημο YouTube κανάλι της. Οι δυο καλλιτέχνες παρουσιάζονται ως δύο κούκλες και τη δημιουργία του επιμελήθηκαν οι Amber Park, Jason Ebeyer και Randy Cano.

Bebe Rexha feat. Torey Lanez - Steady

Back To Top