skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Brad Paisley feat. Addie Pratt – Alive Right Now

Ένα ελπιδοφόρο μήνυμα δίνει ο Brad Paisley με το τραγούδι του “Alive Right Now” έχοντας στο πλευρό του την ανερχόμενη τραγουδίστρια Addie Pratt!

Τίτλος τραγουδιού: “Alive Right Now

Καλλιτέχνης: Brad Paisley feat. Addie Pratt

Μουσική / Στίχοι: Brad Paisley, Kelley Lovelace

Εταιρεία: Sony Music Entertainment

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 1 Δεκεμβρίου 2019

Art-Cover:

Ένας από τους βετεράνους της country μουσικής σκηνής, ο Αμερικανός τραγουδιστής Brad Paisley, είναι ξανά στο προσκήνιο παρουσιάζοντάς μας το follow-up single του “My Miracle”. Ο λόγος γίνεται για το δεύτερο σε σειρά ανεξάρτητο single που κυκλοφορεί για το 2019 κι έχει τίτλο “Alive Right Now”. Το τραγούδι αποτελεί μία μελωδική και ρυθμική, country μπαλάντα, στα φωνητικά της οποίας συναντάμε την ανερχόμενη ερμηνεύτρια Addie Pratt. Οι φωνές των δύο καλλιτεχνών ταιριάζουν απόλυτα με το ευχάριστο κι ελπιδοφόρο μήνυμα που περνούν στο κοινό.

Ο Paisley στα είκοσι χρόνια ενεργούς δράσης στη μουσική βιομηχανία έχει καταφέρει να συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της βιομηχανίας, ανάμεσα στα οποία συναντάμε τους Dolly Parton και Alison Krauss, ενώ δεν ξεχνάμε και τη συνεργασία του με τη νεαρή τότε (2011) Carrie Underwood στο τραγούδι “Remind Me”. Ο Paisley ήταν από τους καλλιτέχνες που πίστεψε στην ψυχή και το ταλέντο της.

Αξίζει να σημειώσουμε πως η Pratt ήταν πρώην ασθενής του St. Jude Children’s Research Hospital και νικήτρια μίας μορφής καρκίνου και η θεματολογία του “Alive Right Now” ταυτίζεται με την ιστορία της νεαρής τραγουδίστριας. Τη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού υπογράφουν οι Brad Paisley και Kelley Lovelace.

Brad Paisley feat. Addie Pratt - Alive Right Now

Back To Top