skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Calvin Harris feat. Future & Khalid – Rollin

O Calvin Harris κυκλοφόρησε το νέο του single.

Τίτλος τραγουδιού: “Rollin

Καλλιτέχνης: Calvin Harris feat. Future & Khalid

Μουσική / Στίχοι: Adam Wiles/Khalid Robinson/Nayvadius Wilburn/Calvin Harris

Από το album: “Funk Wave Bounces Vol. 1”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 30 Ιουνίου 2017

Art-Cover:

Ο Σκωτσέζος παραγωγός, deejay και hitmaker Calvin Harris είναι έτοιμος να κατακτήσει τα παγκόσμια charts. Το νέο επερχόμενο album του φέρει τον τίτλο “Funk Wav Bounce Vol. 1” και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 30 Ιουνίου από την Fly Eye και Columbia Records.

Ο παγκοσμίου φήμης μουσικός κυκλοφόρησε στις αρχές του χρόνου το προπομπό του δίσκου του “Slide”, για το οποίο συνεργάστηκε με τους Frank Ocean και τους Migos. Ένα μήνα μετά την κυκλοφορία του πρώτου single, χάρισε άλλη μια μικρή γεύση για το τι θα επακολουθήσει. “Heatstroke” είναι ο τίτλος του τραγουδιού, στο οποίο ο Harris συνεργάστηκε με τους Young Thug, Pharrell Williams και Ariana Grande.

Μετά την ανακοίνωση του album, με ένα μικρό trailer, στις 9 Μαΐου αποκάλυψε τα ονόματα τραγουδιστών, με τους οποίους θα συνεργαστεί. Στο εν λόγω trailer ακούγεται το επόμενο single του Calvin Harris από τη νέα του δισκογραφική δουλειά. Ο τίτλος του τραγουδιού είναι το “Rollin” και πρόκειται για ανδρική υπόθεση, καθώς συμμετέχουν οι Khalid και ο Future.

Το “Rollin” είναι ένα καλοκαιρινό anthem, το οποίο έχει αρκετά edm και pop στοιχεία με τη συμμετοχή των δύο rappers προσθέτουν το προσωπικό τους στίγμα. Η συνεργασία του Calvin Harris με τον Khalid έγινε γνωστή στις 11 Μαρτίου, όταν ο δεύτερος δεν μπόρεσε να αντισταθεί από τον ενθουσιασμό του και ανάρτησε στο προσωπικό του Twitter πόσο εκτιμάει τον παραγωγό.

Calvin Harris (feat. Future & Khalid) - Rollin

Back To Top