skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Charlie Puth feat. James Taylor – Change

Ο Charlie Puth και ο μεγάλος ερμηνευτής James Taylor τραγουδούν μαζί το “Change”.

Τίτλος τραγουδιού: “Change”

Καλλιτέχνης: Charlie Puth feat. James Taylor

Μουσική / Στίχοι: Charlie Puth, James Taylor

Από το LP: “Voicenotes”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 11 Μαΐου 2018

Art-Cover:

Ο Charlie Puth πριν από λίγο καιρό είχε μιλήσει για κάποιον καλλιτέχνη-έκπληξη που θα συμμετέχει σε ένα από τα ντουέτα που έχει ηχογραφήσει για το επερχόμενο album του, “Voicenotes”. Τώρα μας αποκάλυψε πως για το δέκατο τραγούδι στο tracklist του, που φέρει τον τίτλο “Change” έχει συνεργαστεί με τον μεγάλο James Taylor.

O Puth δήλωσε αρχικά για τη συνεργασία αυτή: “Ο James Taylor είναι ο λόγος για τον οποίο γράφω μουσική. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι τώρα έχω ένα τραγούδι μαζί του”. Το τραγούδι παρουσιάστηκε ζωντανά στο March For Our Lives : “Είναι για όλους, καθώς οι άνθρωποι όλοι βοηθούμε ο ένας τον άλλον και αυτό το τραγούδι ήρθε μέσα από μια συνεργασία. Έτσι αν οι άνθρωποι στην πορεία του Σαββάτου (24/3) με δουν να ερμηνεύω αυτό το τραγούδι … ελπίζω να εμπνευστούν από αυτό και αφήνοντας την πορεία εκείνη την ημέρα θα είναι σαν να αφήνουν όλη αυτή τη μεγάλη ατμόσφαιρα έμπνευσης και επιστρέφοντας πίσω στην ζωή της πόλης, όπου οι άνθρωποι καταναλώνουν αρκετά τον εαυτό τους με ότι κάνουν, πρόκειται να το πάρουν μαζί τους. Αυτό είναι το πιο σημαντικό τραγούδι που έγραψα ποτέ”.

Το “Voicenotes” αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 11 Μαΐου. Εκτός από τoν James Taylor, η συνέχεια του δίσκου “Nine Track Mind” του 2016 εμπεριέχει επίσης συνεργασίες με τους Kehlani (“Done For Me”) και Boyz II Men (“If You Leave Me Now”).

Charlie Puth feat. James Taylor - Change

Back To Top