skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Clean Bandit & Marina and The Diamonds – Disconnect

Μία dance έκπληξη μας επιφύλασσε η Marina & The Diamonds

Τίτλος τραγουδιού: “Reconnect”

Καλλιτέχνης: Clean Bandit & Marina and the Diamonds

Μουσική / Στίχοι: Clean Bandit, Marina and the Diamonds

Από το album: –

Ημερομηνία κυκλοφορίας single : 23 Ιουνίου 2017

Art-Cover:

Το κατά το ήμισυ δικό μας κορίτσι, Μαρίνα Διαμαντή ή αλλιώς Marina & The Diamonds, είχε δηλώσει τον Απρίλιο του 2016 πως θα απέχει δισκογραφικά για λίγο καιρό. Παρόλ’ αυτά, τα γεγονότα φαίνεται πως λειτούργησαν διαφορετικά και η Marina & The Diamonds συνεργάστηκε με τους Clean Bandit για τις ανάγκες κυκλοφορίας ενός ολοκαίνουριου single, με τίτλο “Disconnect”.

Το εν λόγω dance anthem, σε μουσική και στίχους των Clean Bandit σε συνεργασία με την Marina & The Diamonds ήρθε έπειτα από την δισκογραφική δουλειά της synth-pop καλλιτέχνιδας, “Froot”, αλλά και τα singles του συγκροτήματος “Rockabye” και “Symphony” (το πρώτο σε συνεργασία με την Anne-Marie και τον Sean Paul και το δεύτερο σε συνεργασία με την Zara Larsson).

Το “Disconnect” κάνει λόγο για όλο αυτό το άγχος που μας διακατέχει σε καθημερινή βάση και για το γεγονός ότι έρχεται εκείνος ο καιρός που χρειάζεται να “αποσυνδεθούμε” από όλα κι όλους για να επιστρέψουμε σε μία φυσιολογική κατάσταση. Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για το εάν θα περιλαμβάνεται σε κάποιον δίσκο, ωστόσο μπορείς να το απολαύσεις μέσω του συνδέσμου που ακολουθεί.

Clean Bandit & Marina and The Diamonds - Disconnect

Back To Top