skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | David Guetta & OneRepublic – I Don’t Wanna Wait

Ο David Guetta ενώνει τις δυνάμεις του με τους OneRepublic για το “I Don’t Wanna Wait”!

Τίτλος τραγουδιού: “I Don’t Wanna Wait”

Καλλιτέχνης: David Guetta & OneRepublic

Μουσική / Στίχοι: Aldae, Brent Kutzle, David Guetta, Jakke Erixson, Josh Varnadore, Michael Pollack, Ryan Tedder, Timofey Reznikov, Tyler Spry

Εταιρεία: Parlophone

Από το LP: Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 5 Απριλίου 2024

Art-Cover:

Μόλις τον περασμένο μήνα, ο David Guetta έκανε πρεμιέρα με το επερχόμενο τραγούδι του “I Don’t Wanna Wait” με τους OneRepublic και τώρα, λίγες μέρες πριν την κυκλοφορία του τραγουδιού, μοιράστηκε ένα video από τα παρασκήνια.

Στο video, ο DJ που πρόσφατα υποδέχθηκε το πρώτο του παιδί με την κοπέλα του Jessica Ledon, φαίνεται να συνεργάζεται με τους OneRepublic σε ένα στούντιο για το νέο τους τραγούδι. Στα πλάνα, ο Guetta εργάζεται σε φορητό υπολογιστή, ενώ ο τραγουδιστής Ryan Tedder φαίνεται να τραγουδά σε ένα μικρόφωνο. Στη συνέχεια, ο David παίζει μερικές νότες σε πλήκτρα για να τις ακούσει η μπάντα, πριν συμμετάσχει ο Ryan.

Αυτό το video έρχεται μόλις μια εβδομάδα και λίγο αφότου ο David Guetta παρουσίασε το νέο του τραγούδι με τον Ryan Tedder στο Ultra Music Festival στο Μαϊάμι. Το τεράστιο φεστιβάλ ηλεκτρονικής χορευτικής μουσικής είναι το ίδιο φεστιβάλ που ο Γάλλος DJ έκανε πρεμιέρα την τεράστια επιτυχία του “Baby Don’t Hurt Me” με την Anne-Marie και τον Coi Leray το 2023.

David Guetta & OneRepublic - I Don’t Wanna Wait

Ακολουθήστε το SounDarts.gr στο Google News.

Βρείτε μας επίσης στο YouTube, στο Spotify, στο Facebook, στο Instagram και στο TikTok

Back To Top