skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Sia feat. Labrinth – Incredible

Η Sia συνεργάζεται με τον Labrinth για το ολοκαίνουριο single “Incredible” από το επερχόμενο album της “Reasonable Woman”!

Τίτλος τραγουδιού: “Incredible”

Καλλιτέχνης: Sia feat. Labrinth

Μουσική: Labrinth, Sia Furler

Εταιρεία: Monkey Puzzle/Atlantic

Από το LP: Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 5 Απριλίου 2024

Art-Cover:

Η Sia επανενώθηκε με τον Labrinth για το νέο single “Incredible”. Το τραγούδι, στο οποίο το δίδυμο ενισχύει την αυτοεκτίμησή του, είναι το δεύτερο άκουσμα από το επερχόμενο LP της Sia, “Reasonable Woman”, που θα κυκλοφορήσει στις 3 Μαΐου μέσω της Atlantic Records, μετά τη συνεργασία της με την Kylie Minogue, “Dance Alone”.

Η τραγουδίστρια έκανε το έπαιξε το “Incredible” για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στο Cartier Trinity Launch στο Παρίσι τον Φεβρουάριο. Έχει μια μακροχρόνια σχέση συνεργασίας με τον Labrinth και προηγουμένως δούλεψαν μαζί στους LSD, με το τραγούδι “To Be Human” και “Oblivion”, το οποίο εμφανίστηκε στην ταινία “Music” της Sia.

Ο επερχόμενος δίσκος της Sia θα είναι το πρώτο solo πλήρες album της εδώ και οκτώ χρόνια και θα περιλαμβάνει τους Minogue, Chaka Khan, Paris Hilton, Tierra Whack, Labrinth, Kaliii και Jimmy Jolliff. Το τελευταίο pop album της ήταν το “This Is Acting” του 2016. Το album της, “Music – Songs from and Inspired by the Motion Picture”, βασισμένο στο μιούζικαλ που σκηνοθέτησε, κυκλοφόρησε το 2021, ενώ κυκλοφόρησε το “Gimmie Love” τον περασμένο φθινόπωρο.

Sia feat. Labrinth - Incredible

Back To Top