skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Don Diablo & Paolo Pellegrino – Dangerous

Οι διάσημοι DJs Don Diablo και Paolo Pellegrino παρουσιάζουν το ολοκαίνουριο single τους, “Dangerous” με άρωμα από 80’s!

Τίτλος τραγουδιού“Dangerous

Καλλιτέχνης: Don Diablo & Paolo Pellegrino

Μουσική/Στίχοι: Cristiano Cesario, Don Diablo, Gian Piero Reverberi, Laura Giordano, Susanna Rosaria Galimi

Εταιρεία: NITRON music

Από το LP: Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 1 Δεκεμβρίου 2023

Art-Cover:

Το ολοκαίνουργιο single του κυκλοφόρησε πριν από λίγες μόνο μέρες ο Don Diablo. Ο παραγωγός και δημιουργός πολλών επιτυχιών της future house, μας παρουσιάζει το “Dangerous”, το οποίο είναι σε συνεργασία με τον Paolo Pellegrino.

Το τραγούδι εμπεριέχει sample από το αγαπημένο “La Serenissima” του Rondò Veneziano από τις αρχές της δεκαετίας του 80.

“Το “Dangerous” είναι εδώ! Μου άρεσε που δούλεψα σε αυτό το ύμνο με τον Paolo και αντλώντας έμπνευση από το κλασικό τραγούδι “La Serenissima” του 1982. Ελπίζουμε να το απολαύσετε! Πολλή αγάπη,” – Don –

Εκτός από έναν από τους πιο δραστήριους DJs του κόσμου, ο Paolo έχει εξελιχθεί σε έναν εκλεπτυσμένο παραγωγό, ο οποίος, οδηγούμενος από την ακόρεστη επιθυμία να εξερευνήσει νέα είδη και να ανακαλύψει νέες τάσεις, βρίσκεται σε μια συνεχή αναζήτηση να δημιουργήσει έναν νέο ήχο για τους πιστούς του fans.

Ο δημοφιλής Ολλανδός μουσικός παραγωγός και DJ έχει ήδη ανακοινώσει ότι θα βρίσκεται στο Hozo Music Festival στο Βιετνάμ την παραμονή των Χριστουγέννων.

Don Diablo & Paolo Pellegrino - Dangerous

Back To Top