skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Raphael Saadiq feat. Kelli-Leigh – Miracle (from “Candy Cane Lane”)

Ο Raphael Saadiq και η βρετανίδα τραγουδίστρια Kelli-Leigh κυκλοφόρησαν ένα νέο γιορτινό single με τίτλο “Miracle”.

Τίτλος τραγουδιού: “Miracle”

Καλλιτέχνης: Raphael Saadiq feat. Kelli-Leigh

Μουσική / Στίχοι: Raphael Saadiq

Εταιρεία: Lakeshore Records

Από το OST: “Candy Cane Lane”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 24 Νοεμβρίου 2023

Art-Cover:

Το λαμπερό αυτό τραγούδι γράφτηκε και ηχογραφήθηκε για την χριστουγεννιάτικη ταινία του Prime Video, “Candy Cane Lane”, στην οποία πρωταγωνιστούν οι Eddie Murphy και Tracee Ellis Ross.

«Το τραγούδι «Miracle» είναι, φυσικά, ένα θαύμα», είπε ο Saadiq σε μια δήλωση. «Μόλις δείτε την ταινία, βλέπετε να συμβαίνουν όλα αυτά τα καταπληκτικά πράγματα – λίγη όμορφη μαγεία μεταξύ μιας οικογένειας και μιας μητέρας και ενός πατέρα. Το «Miracle» μόλις εμφανίζεται, αφηγείται ολόκληρη την ιστορία του πώς λειτουργεί μια οικογένεια».

Το “Candy Cane Lane”, που θα κάνει πρεμιέρα την 1η Δεκεμβρίου, παρουσιάζει τον Murphy ως Chris, έναν άντρα σε αποστολή να κερδίσει τον ετήσιο χριστουγεννιάτικο διαγωνισμό διακόσμησης σπιτιού της γειτονιάς του. Αφού ο Chris κάνει κατά λάθος συμφωνία με ένα άτακτο ξωτικό που ονομάζεται Pepper (Jillian Bell) για να βελτιώσει τις πιθανότητές του να κερδίσει, εκείνη κάνει ένα μαγικό ξόρκι που ζωντανεύει τις 12 ημέρες των Χριστουγέννων και προκαλεί όλεθρο σε ολόκληρη την πόλη. Με τον κίνδυνο να καταστρέψουν τις διακοπές για την οικογένειά του, ο Chris, η σύζυγός του Carol (Ellis Ross)

και τα τρία τους παιδιά πρέπει να αγωνιστούν ενάντια στο χρόνο για να σπάσουν το ξόρκι της Pepper, πολεμώντας δόλιους μαγικούς χαρακτήρες και να σώσουν τα Χριστούγεννα για όλους.

Η ταινία ενώνει ξανά τον σκηνοθέτη Reginald Hudlin, τον Murphy και τον παραγωγό Brian Grazer για πρώτη φορά μετά την επιτυχία τους το 1992, “Boomerang”. Εμπνευσμένο από τις εμπειρίες διακοπών της ίδιας της σεναριογράφου Kelly Younger στο “Candy Cane Lane” στο El Segundo της Καλιφόρνια. Σηματοδοτεί επίσης την πρώτη χριστουγεννιάτικη ταινία του Murphy.

Raphael Saadiq feat. Kelli-Leigh - Miracle (from "Candy Cane Lane")

Ακολουθήστε το SounDarts.gr στο Google News.

Βρείτε μας επίσης στο YouTube, στο Spotify, στο Facebook, στο Instagram και στο TikTok

Back To Top