skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Francis and the Lights feat. Bon Iver & Kanye West – Take Me to the Light

Οι Francis and the Lights συνεργάζονται για ακόμα μια φορά με τους Bon Iver και Kanye West στο τραγούδι “Take Me to the Light”!

Τίτλος τραγουδιού“Take Me to the Light”

Καλλιτέχνης: Francis and the Lights feat. Bon Iver & Kanye West

Μουσική / Στίχοι:Francis Farewell Starlite, Kanye West, BJ Burton, Benny Blanco, Cashmere Cat, Jeff Bhasker, Noah Goldstein, Caroline Shaw

Εταιρεία: Francis and the Lights

Από το LP: digital single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 30 Αυγούστου 2019

Art-Cover:

Οι Francis and the Lights κυκλοφόρησαν ένα νέο τραγούδι σε συνεργασία με τους Bon Iver και Kanye West. Οι Francis έκαναν επίσης την παραγωγή του τραγουδιού που φέρει τον τίτλο “Take Me to the Light” με τον West, τον BJ Burton, τον Benny Blanco, τoν Cashmere Cat, τον Jeff Bhasker και τον Noah Goldstein. Περιλαμβάνει επίσης συνεισφορές από την βραβευμένη με Pulitzer, Caroline Shaw. Με άλλα λόγια μιλάμε για μια all-star-συνεργασία που σίγουρα δε θα περάσει απαρατήρητη.

Οι Francis and the Lights συνεργάστηκαν με τον Bon Iver και τον Kanye West για πρώτη φορά το 2016 στο τραγούδι “Friends” που συμπεριλήφθηκε στο δίσκο τους “Farewell, Starlite!”. H τελευταία κυκλοφορία των Francis ήταν το “Just For Us” το 2017.

Εν τω μεταξύ, ο Bon Iver κυκλοφόρησε ένα νέο album με τίτλο “i,i” μόλις τον περασμένο μήνα. Ο Kanye προετοιμάζεται επί του παρόντος να κυκλοφορήσει το δίσκο του “Jesus is King”, ένα φαινομενικά gospel project του οποίου την επικείμενη κυκλοφορία ανακοίνωσε η σύζυγός του, Kim Kardashian την περασμένη εβδομάδα.

Francis and the Lights feat. Bon Iver & Kanye West - Take Me to the Light

Back To Top