skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Groove Armada feat. Todd Edwards – Lover 4 Now

Οι Groove Armada σε συνεργασία με τον Todd Edwards παρουσιάζουν το νέο τους τραγούδι “Lover 4 Now”!

Τίτλος τραγουδιού: “Lover 4 Now”

Καλλιτέχνης: Groove Armada feat. Todd Edwards

Μουσική/Στίχοι: N/A

Εταιρεία: BMG

Από το LP: “Edge of the Horizon”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 19 Αυγούστου 2020

Art-Cover:

Οι Groove Armada ανακοίνωσαν λεπτομέρειες για το πρώτο τους νέο studio album μετά από 10 χρόνια, με τίτλο «Edge Of The Horizon».

Το album, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 2 Οκτωβρίου μέσω της BMG, θα είναι το πρώτο LP του ντουέτου μετά από τα «Black Light» και «White Light», που κυκλοφόρησαν το 2010.

Μιλώντας για τη δημιουργία του «Edge Of The Horizon», ο Andy Cato δήλωσε: «Κατά τη διάρκεια εκείνων των ημερών στο studio, ο υπόλοιπος κόσμος κλείνει. Υπάρχει μια ένταση, όποιος κοιτάζει πιο βαθιά μπορεί να το πει και τρέλα, που ξεκινά όταν χανόμαστε εντελώς ανάμεσα στα όργανα, τα synths και τους δίσκους μέρα και νύχτα. Αλλά αυτό το κοινό, ανείπωτο συναίσθημα που έρχεται όταν και οι δύο ξέρουμε ότι τα έχουμε καταφέρει, μας διαπερνά».

Οι Cato και Tom Findlay μας έχουν ήδη χαρίσει μια προεπισκόπηση από το «Edge Of The Horizon» τον περασμένο Απρίλη με το lockdown single «Get Out On The Dancefloor» αλλά με την πρόσφατη ανακοίνωση του album το duo κυκλοφόρησε και τη συνεργασία του με τον Todd Edwards στο «Lover 4 Now», το οποίο μπορείτε να ακούσετε παρακάτω.

Groove Armada feat. Todd Edwards - Lover 4 Now

Back To Top