skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Jason Derulo & David Guetta – Saturday/Sunday

Ο Jason Derulo κι ο David Guetta συνεργάζονται για το νέο single “Saturday/Sunday”!

Τίτλος τραγουδιού: “Saturday/Sunday”

Καλλιτέχνης: Jason Derulo & David Guetta

Μουσική/Στίχοι: Ali Payami, Andre Davidson, CASTLE., David Guetta, Dewaine Whitmore, J. Harris III, Jason Desrouleaux, Patrick “J. Que” Smith, Sean Davidson, T. Lewis

Εταιρεία: Atlantic Records

Από το LP: Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 9 Φεβρουαρίου 2023

Art-Cover:

Ένας ύμνος της house-pop σηματοδοτεί την τελευταία συνεργασία του Jason Derulo και του David Guetta μετά την παγκόσμια επιτυχία του 2018 “Goodbye” (με τη Nicki Minaj και τον Willy William). Ο Guetta είναι ξανά στις επάλξεις για μια ακόμη χρονιά τεράστιων επιτυχιών, μπαίνοντας στο 2023 ως ο κορυφαίος καλλιτέχνης στο Global Spotify Chart χάρη στη συνεργασία του με την Bebe Rexha, “I’m Good”, που χάρισε στον Guetta την 11η υποψηφιότητά του για Grammy.

Εν τω μεταξύ, ο Derulo γιόρτασε το “Saturday/Sunday” με μια ζωντανή εμφάνιση στο τρίτο ετήσιο NFL TikTok Tailgate αυτού του Σαββατοκύριακου πριν από το Super Bowl LVII την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου.

“Είναι υπέροχο να ολοκληρώνεται αυτή η συνεργασία”, είπε ο Guetta σε μια δήλωση τύπου. “Είναι μία δημιουργία που αγαπώ τόσο πολύ και νομίζω ότι είναι μια επιτυχία. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα δουλέψω ξανά με τον Jason, επιτέλους!”

Jason Derulo & David Guetta - Saturday/Sunday

Back To Top