skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Jax Jones feat. Tove Lo – Jacques

Ο Βρετανός DJ, Jax Jones, συνεργάζεται με την Tove Lo για το τραγούδι “Jacques”!

Τίτλος τραγουδιού“Jacques”

Καλλιτέχνης: Jax Jones feat. Tove Lo

Μουσική / Στίχοι: Mark Ralph, Timucin Lam, Tove Lo, Uzoechi Emenike

Εταιρεία: Universal Music, Polydor Records

Από το LP: “SNACKS (Supersize)” “Sunshine Kitty”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 28 Αυγούστου 2019

Art-Cover:

Μία ακόμη συνεργασία ήρθε στο προσκήνιο κι αφορά το τραγούδι “Jacques”. Ο Βρετανός DJ και μουσικός παραγωγός, Jax Jones, συναντάει την βραβευμένη τραγουδίστρια της electropop μουσικής σκηνής, Tove Lo, και το αποτέλεσμα θα σε προκαλέσει να χορέψεις. Το “Jacques” έγραψαν οι Mark Ralph, Timucin Lam, Tove Lo και Uzoechi Emenike και είδε το φως της δημοσιότητας στις 28 Αυγούστου.

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι το “Jacques” θα συμπεριληφθεί σε δύο albums. Αυτά είναι το ντεμπούτο album του Jax Jones, “SNACKS (Supersize)”, που θα κυκλοφορήσει στις 6 Σεπτεμβρίου και το τέταρτο σε σειρά album της Tove Lo, “Sunshine Kitty”, που πρόκειται να έρθει κοντά μας στις 20 Σεπτεμβρίου.

Οι δύο καλλιτέχνες συνεργάζονται για πρώτη φορά, ενώ πηγαίνοντας πίσω στο χρόνο μπορούμε να θυμηθούμε τον Jax Jones να πραγματοποιεί ένα remix στο τραγούδι “Talking Body” της Σουηδής τραγουδίστριας. Πέραν αυτών, ο Jax Jones έχει προγραμματίσει ουκ ολίγες live εμφανίσεις μέχρι και τον Οκτώβριο, ενώ η Tove Lo ακολουθεί το ίδιο μοτίβο με περιορισμένες όμως εμφανίσεις.

Jax Jones feat. Tove Lo - Jacques

Back To Top