skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Jimmy Fallon & Meghan Trainor – Wrap Me Up🎅

Ο Jimmy Fallon κι η Meghan Trainor κυκλοφόρησαν το από κοινού single τους “Wrap Me Up”!

Τίτλος τραγουδιού: “Wrap Me Up”

Καλλιτέχνης: Jimmy Fallon & Meghan Trainor

Μουσική / Στίχοι: Gian Stone, Jimmy Fallon, Meghan Trainor, Sean Douglas

Εταιρεία: Republic Records

Από το LP: Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 17 Νοεμβρίου 2023

Art-Cover:

Ο Jimmy Fallon έχει ιστορία με την ηχογράφηση διασκεδαστικών εορταστικών μελωδιών με μουσικούς της A-list, συμπεριλαμβανομένου του “Almost Too Early For Christmas” με την Dolly Parton το 2022. Και φέτος, διατηρεί την παράδοση. Ο Fallon κυκλοφορεί ένα νέο χριστουγεννιάτικο τραγούδι με την pop star Meghan Trainor.

Σε ένα επεισόδιο της 13ης Νοεμβρίου του The Tonight Show με πρωταγωνιστή τον Jimmy Fallon, ο παρουσιαστής έδωσε στους θεατές την ιστορία πίσω από τη μελωδία.

“Αν με ξέρεις, ξέρεις ότι λατρεύω τις διακοπές. Λατρεύω τη μουσική των γιορτών και αν ήταν στο χέρι μου, θα άκουγα το ‘Jingle Bells’ τον Αύγουστο”, είπε ο Fallon. “Πάντα ήθελα να κάνω κάτι με τη Meghan Trainor. Είναι φίλη του show, είναι μια καταπληκτική ερμηνεύτρια, τραγουδοποιός και μου είπε, ‘Ναι, θα ήθελα να κάνω κάτι μαζί σου. Τι ιδέες έχεις , για ένα γιορτινό τραγούδι;'”

Ο Fallon συνέχισε: “Της έστειλα λοιπόν ένα φωνητικό μήνυμά μου στο τηλέφωνο. Λέγοντας: ‘Ίσως είναι κάτι για το τύλιγμα δώρων…'”

Ο Fallon πρόσθεσε: “Δεν άκουσα νέα από τη Meghan, τότε ξαφνικά, λίγες εβδομάδες αργότερα, έλαβα τηλέφωνο από τη Meghan. Και μου λέει: ‘Ε, πήρα την ιδέα

σου και αντί να το τυλίξω, το έφτιαξα ως ‘Wrap Me Up’, σαν να είμαι το δώρο'”.

Ο Fallon λάτρεψε την ιδέα αμέσως, λέγοντας: “Μου έπαιξε αυτό το τραγούδι και επιτρέψτε μου να σας πω κάτι, μπορεί να τραγουδήσει. Αυτό το τραγούδι είναι ένα bop. Αυτό το τραγούδι είναι ένα banger. Αυτό το τραγούδι τρώει. Αυτό το τραγούδι χαστουκίζει. Αυτό το τραγούδι είναι ένα χριστουγεννιάτικο banger!”

Jimmy Fallon & Meghan Trainor - Wrap Me Up

Ακολουθήστε το SounDarts.gr στο Google News.

Βρείτε μας επίσης στο YouTube, στο Spotify, στο Facebook, στο Instagram και στο TikTok

Back To Top