skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | H.E.R. & Foo Fighters – The Glass

Μετά την εμφάνισή τους στο SNL, η H.E.R. και οι Foo Fighters κυκλοφορούν τη διασκευή τους στο “The Glass” του συγκροτήματος

Τίτλος τραγουδιού: “The Glass”

Καλλιτέχνης: H.E.R. & Foo Fighters

Μουσική / Στίχοι: Foo Fighters

Εταιρεία: Roswell Records

Από το LP: Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 17 Νοεμβρίου 2023

Art-Cover:

Η H.E.R. κυκλοφόρησε μια διασκευή του τραγουδιού “The Glass” των Foo Fighters από το album τους “But Here We Are”. Ερμήνευσε το τραγούδι με το συγκρότημα σε μια πρόσφατη εκπομπή του Saturday Night Live τον Οκτώβριο, και τώρα, η ολοκαίνουρια εκδοχή του τραγουδιού κυκλοφορεί ως single με το πρωτότυπο των Foo Fighters ως B-side. Ένα βινύλιο 7″ του single θα κυκλοφορήσει στις 29 Δεκεμβρίου.

Η συμμετοχή της HER στο “The Glass” κατά τη διάρκεια της εμφάνισής τους στο SNL πρόσθεσε όχι μόνο την φωνητική της παρουσία αλλά και τη συνεισφορά της κιθάρας της από την αινιγματική μουσικό. Η studio ηχογράφηση της, όπως περιγράφεται σε ένα δελτίο τύπου, είναι «μια εκπληκτική και μοναδική φωνητική/κιθαριστική απόδοση που προσδίδει νέες ηχητικές και συναισθηματικές διαστάσεις στο πρωτότυπο».

Οι Foo Fighters ξεκινούν περιοδεία το 2024 για να υποστηρίξουν το νέο τους album. Κατά τη διάρκεια της περιοδείας θα έχουν ως support acts, που θα εναλλάσσονται τους Pretenders, L7, the Hives, Mammoth WVH, Alex G, Amyl and the Sniffers και πολλούς άλλους.

Ο δίσκος σηματοδότησε την πρώτη τους κυκλοφορία μετά τον θάνατο του ντράμερ Taylor Hawkins το 2022. Ο frontman Dave Grohl ηχογράφησε τα drums σε όλο το album δεδομένης της απουσίας του συναδέλφου του.

H.E.R. & Foo Fighters - The Glass

Ακολουθήστε το SounDarts.gr στο Google News.

Βρείτε μας επίσης στο YouTube, στο Spotify, στο Facebook, στο Instagram και στο TikTok

Back To Top