skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Jonas Blue & Louisa Johnson – Always Be There

Ο Jonas Blue κι η Louisa Johnson συνεργάστηκαν για το ολοκαίνουριο single “Always Be There”!

Τίτλος τραγουδιού“Always Be There

Καλλιτέχνης: Jonas Blue & Louisa Johnson

Μουσική/Στίχοι: Andrew Wells, Guy James Robin, Maya Kurchner, Sam Roman

Εταιρεία: A Positiva/Universal Music

Από το LP: single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 2 Σεπτεμβρίου 2022

Art-Cover:

Για πρώτη φορά ο Βρετανός DJ και μουσικός παραγωγός, Jonas Blue, ένωσε τις δυνάμεις του με την τραγουδίστρια και τραγουδοποιό από το Essex, Louisa Johnson. Οι δύο καλλιτέχνες φαίνεται πως μπήκαν δυναμικά στη νέα σεζόν με το τραγούδι “Always Be There”, το οποίο είναι διαθέσιμο μέσω των ψηφιακών πλατφορμών από τις 2 Σεπτεμβρίου για να το απολαύσεις. Τη διανομή του τραγουδιού ανέλαβε η A Positiva κι η Universal Music, ενώ στη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού συναντήσαμε τους Andrew Wells, Guy James Robin, Maya Kurchner και Sam Roman.

Ο Jonas Blue μάς εκπλήσσει συχνά ευχάριστα κι η φετινή χρονιά δεν αποτελεί εξαίρεση. Κατά τη διάρκεια του 2022 μάς προσέφερε μοναδικές δημιουργίες σε συνεργασία με καλλιτέχνες, όπως οι Why Don’t We, Sevenn, Sam Feldt και Sam Derosa και πιο πρόσφατα με τον Julian Perretta.

Από τη δική της πλευρά, η νικήτρια του X Factor (2015) εμμένει στο να κυκλοφορεί μόνο singles και παρά το γεγονός ότι από το 2018 έκανε στροφή στην καριέρα της υιοθετώντας μόνο το μικρό της όνομα ως καλλιτέχνης, η πορεία της παραμένει στάσιμη.

Jonas Blue & Louisa Johnson - Always Be There

Back To Top