skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Jonas Brothers feat. Bailey Zimmerman – Strong Enough

Οι Jonas Brothers κι ο Bailey Zimmerman ένωσαν τις δυνάμεις τους για το “Strong Enough”!

Τίτλος τραγουδιού: “Strong Enough”

Καλλιτέχνης: Jonas Brothers feat. Bailey Zimmerman

Μουσική / Στίχοι: Amy Allen, Michael Pollack, Jonathan Bellion, Jordan K. Johnson, Keith Richards, Mick Jagger, Stefan Johnson, Thomas Edward Percy Hull

Εταιρεία: Republic Records

Από το LP: Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 10 Νοεμβρίου 2023

Art-Cover:

Έπειτα από τη συνεργασία τους με το βρετανικό συγκρότημα, Busted, για το τραγούδι “Year 3000 2.0”, οι Jonas Brothers έδωσαν στη δημοσιότητα μία ακόμη μουσική σύμπραξη. Ο λόγος γίνεται για τον Bailey Zimmerman, hit-maker των “Fall in Love” και “Rock and a Hard Place”. Τα δύο ονόματα, λοιπόν, ένωσαν τις δυνάμεις τους στις 10 Νοεμβρίου με σκοπό την κυκλοφορία του “Strong Enough”.

Πηγαίνοντας πίσω στις 26 Οκτωβρίου, τα τρία αδέρφια πήγαν στο Instagram για να δώσουν μερικές σημαντικές συμβουλές σχετικά με την επόμενη κυκλοφορία τους. Η φωτογραφία στην ανάρτηση απλώς περιείχε τέσσερα κόκκινα solo κύπελλα με αυτοκόλλητα για τους Nick, Kevin, Bailey και Joe, γραμμένα με αυτή τη σειρά, αφήνοντας τους θαυμαστές να υποθέσουν τι απροσδόκητο έργο ήταν στα σκαριά.

Τελικά, το “Strong Enough” κέρδισε τις εντυπώσεις και ξεπέρασε στο Spotify τα 2.2 εκατ. streams και τις 180.000 views στο YouTube, όπου το τραγούδι συνοδεύτηκε από το lyric video του.

Jonas Brothers feat. Bailey Zimmerman - Strong Enough

Ακολουθήστε το SounDarts.gr στο Google News.

Βρείτε μας επίσης στο YouTube, στο Spotify, στο Facebook, στο Instagram και στο TikTok

Back To Top