skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Kygo & Chelsea Cutler – Not Ok

Ο Kygo σε μία tropical house δημιουργία με τίτλο “Not Ok”, σε συνεργασία με την Chelsea Cutler!

Τίτλος τραγουδιού: “Not Ok”

Καλλιτέχνης: Kygo & Chelsea Cutler

Μουσική / Στίχοι: Chelsea Cutler, Daniel James, David Brook, Kyrre Gørvell-Dahll, Leah Haywood, Ruffian

Εταιρεία: Sony Music Entertainment, Ultra Records

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 23 Μαΐου 2019

Art-Cover:

Ο Νορβηγός DJ και μουσικός παραγωγός Kyrre Gørvell-Dahll, γνωστός με το καλλιτεχνικό του όνομα Kygo, είναι ξανά στις επάλξεις παρουσιάζοντάς μας ένα νέο του τραγούδι. Ο λόγος γίνεται για το “Not ok”, μία EDM δημιουργία, με tropical house αναφορές, στα φωνητικά της οποίας συναντάμε την Chelsea Cutler. Η Cutler είναι γνωστή για την στιχουργία της, αλλά και τη δυνατότητα να παίζει ποικίλα όργανα. Το dream-pop αποτέλεσμα του τραγουδιού είναι έτοιμο να μας ‘ανεβάσει’.

Πρόκειται για την πρώτη κυκλοφορία του Kygo για το 2019 και είναι άκρως καλοκαιρινή. Τους στίχους του τραγουδιού υπογράφει ο ίδιος κατ’ αποκλειστικότητα, ενώ στη μουσική του συνεργάζεται με τους Chelsea Cutler, Daniel James, David Brook, Leah Haywood και Ruffian. Το “Not ok” δεν περιλαμβάνεται σε κάποια νέα ή επερχόμενη δισκογραφική δουλειά, αλλά κυκλοφόρησε στις 23 Μαΐου ως ένα ακόμη digital single.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Kygo συχνά πυκνά παρουσιάζει νέο του υλικό. Πρόσφατα να υπενθυμίσουμε απολαύσαμε το “Carry On” σε μία μοναδική συνεργασία με την άκρως επιτυχημένη Rita Ora. Το εν λόγω τραγούδι ακούγεται στην ταινία “Pokémon: Detective Pikachu”.

Kygo & Chelsea Cutler - Not Ok

Back To Top