skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Leigh Nash & Sixpence None The Richer – The Tide

Η Leigh Nash επιστρατεύει το πρώην συγκρότημά της Sixpence None The Richer και κυκλοφορούν το νέο single “The Tide”!

Τίτλος τραγουδιού: “The Tide”

Καλλιτέχνης: Leigh Nash & Sixpence None The Richer

Μουσική / Στίχοι: Leigh Nash, Matthew Slocum, Ruby Amanfu, Sam Ashworth

Εταιρεία: Visionary

Από το LP: Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 22 Σεπτεμβρίου 2023

Art-Cover:

Με ένα γλυκό μήνυμα μέσω μίας δημοσίευσης στο facebook, η Leigh Nash παρουσίασε το νέο της single στο κοινό. Τα ευχάριστα νέα, όμως, δεν τελειώνουν εκεί μιας κι η Αμερικανίδα τραγουδίστρια και τραγουδοποιός μάς εκμυστηρεύτηκε πως το νέο της τραγούδι αφορά σε μία συνεργασία με το συγκρότημα στο οποίο ήταν μέλος προτού να ακολουθήσει solo καριέρα, τους Sixpence None The Richer.

Το τραγούδι έχει τίτλο “The Tide” κι αποτελεί μία εύρυθμη μπαλάντα βασισμένη στις κιθάρες και τα γλυκά φωνητικά της τραγουδίστριας. Τα απαλά κρουστά εναρμονίζονται πλήρως με την υπόλοιπη σύνθεση και το αποτέλεσμα είναι διαθέσιμο μέσω των ψηφιακών πλατφορμών για να το απολαύσεις από τις 22 Σεπτεμβρίου. Τη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού υπογράφουν οι Leigh Nash, Matthew Slocum, Ruby Amanfu και Sam Ashworth.

Η Leigh Nash κυκλοφόρησε το πρώτο solo album της, “Blue on Blue”, τον Αύγουστο του 2006 και συνέχεια ακόμη δύο, το “Hymns and Sacred Songs” (2011) και το “The State I’m In” (2015). Η Nash έχει δύο υποψηφιότητες για Grammy στις κατηγορίες “Best Pop Performance By A Duo Or Group With Vocal” το 1999 και “Best Rock Gospel Album” το 1998. Τον Ιούλιο του 2023, ανακοινώθηκε ότι η Nash θα συμμετείχε στους 10.000 Maniacs ως η νέα τους τραγουδίστρια.

Διαβάστε ξανά

Read again

Leigh Nash & Sixpence None The Richer - The Tide

Ακολουθήστε το SounDarts.gr στο Google News.

Βρείτε μας επίσης στο YouTube, στο Spotify, στο Facebook, στο Instagram και στο TikTok

Back To Top