skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Liam Gallagher feat. Dave Grohl – Everything’s Electric

O Liam Gallagher κυκλοφορεί το νέο του δυναμικό single “Everything’s Electric”,σε συνεργασία με τον Dave Grohl.

Τίτλος τραγουδιού: “Everything’s Electric”

Καλλιτέχνης: Liam Gallagher feat. Dave Grohl

Μουσική / Στίχοι: Liam Gallagher, Greg Kurstin, Friedrich Kunath, Dave Grohl

Εταιρεία: Minos EMI, a Universal Music Company

Από το LP: “C’MON YOU KNOW”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 4 Φεβρουαρίου 2022

Art-Cover:

Ο Liam Gallagher συνεργάστηκε με τον Dave Grohl για ένα κυκλοθυμικό νέο single, το “Everything’s Electric”. Το τραγούδι συνέγραψε ο Gallagher με τον Grohl, ο οποίος παίζει ντραμς στο τραγούδι, ενώ την παραγωγή του υπογράφει ο Greg Kurstin.

Ο Gallagher και ο Grohl συναντήθηκαν για πρώτη φορά πριν από πολλά χρόνια όταν οι Foo Fighters έπαιξαν με τους Oasis σε περιοδεία, με τις εικασίες για πιθανή συνεργασία μεταξύ των δύο καλλιτεχνών να αυξάνονται τα τελευταία χρόνια. Σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου, το duo ήθελε να συνδυάσει «τη βροντερή δυναμική του «Sabotage» των Beastie Boys με τη σπειροειδή ένταση και τον κίνδυνο του «Gimme Shelter» των Rolling Stones».

Το “Everything’s Electric” είναι το πρώτο νέο τραγούδι του Gallagher μετά το “All You’re Dreaming Of” του 2020. Θα συμπεριληφθεί στο επερχόμενο studio LP του, “C’mon You Know”, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 27 Μαΐου μέσω της Warner Records. To album ακολουθεί τα δύο προηγούμενα solo LP του, το “As You Were” του 2017 και το Why Me? Why Not” του 2019. Το “C’mon You Know” θα είναι διαθέσιμο σε πολλές μορφές, όπως μια κασέτα περιορισμένης έκδοσης και πολλές εκδόσεις βινυλίου.

Ο Gallagher θα παρουσιάσει ζωντανά το “Everything’s Electric” για πρώτη φορά στα Brit Awards την επόμενη εβδομάδα.

Liam Gallagher feat. Dave Grohl - Everything's Electric

Back To Top