skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Love Regenerator, Riva Starr, Calvin Harris feat. Sananda Maitreya – Lonely

Ο Riva Starr και ο Calvin Harris, με το side project τους, Love Regenerator, παρουσιάζουν το νέο τους single με τίτλο “Lonely” στο οποίο συμμετέχει ο Sananda Maitreya.

Τίτλος τραγουδιού: “Lonely”

Καλλιτέχνης: Love Regenerator, Riva Starr, Calvin Harris feat. Sananda Maitreya

Μουσική/Στίχοι: Love Regenerator, Riva Starr, Calvin Harris, Sananda Maitreya

Εταιρεία: Sony Music

Από το LP: single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 21 Ιανουαρίου 2022

Art-Cover:

Με το dance project του, τους Love Regenerator, ξεκίνησε τη χρονιά ο Calvin Harris. Ο παγκόσμιος superstar κυκλοφόρησε το “Lonely”, το οποίο είναι σε συνεργασία με τους Riva Starr και τον Sananda Maitreya.

Ο Αμερικανός τραγουδιστής Sananda Maitreya, είναι γνωστός με το καλλιτεχνικό του όνομα Terence Trent D’Arby που έγινε ευρέως γνωστός με το πρώτο του album, το 1987 με τίτλο “Introducing the Hardline According to Terence Trent D’Arby” και είναι το εμπορικότερο album του καλλιτέχνη ως σήμερα. Το album έδωσε επιτυχίες, όπως “If You Let Me Stay,” “Wishing Well,” “Dance Little Sister” και “Sign Your Name”, πούλησε πάνω από 1 εκατομμύριο αντίτυπα τις πρώτες τρεις ημέρες από την κυκλοφορία του και σήμερα οι πωλήσεις αριθμούν πάνω από 12 εκατομμύρια αντίτυπα. Το Μάρτιο του 1988 για το album αυτό κέρδισε ένα βραβείο Grammy στην κατηγορία καλύτερης ανδρικής ερμηνείας R&B.

Γεννήθηκε ως Terence Trent Howard. Το καλλιτεχνικό όνομα που τον έκανε γνωστό Terence Trent D’Arby, προέρχεται από το επώνυμο του θετού πατέρα του, James Benjamin Darby, και έβαλε και μία απόστροφο. Όταν ήταν στο συγκρότημα The Touch χρησιμοποίησε το Terence Trent Darby ως καλλιτεχνικό όνομα χωρίς απόστροφο. Το σημερινό του όνομα, 

Sananda Maitreya, το υιοθέτησε ο καλλιτέχνης έχοντας δει πολλά όνειρα. Η αλλαγή του ονόματός του έγινε νόμιμα στις 4 Οκτωβρίου του 2001. Ο ίδιος, σε συνέντευξή του δήλωσε ότι είδε το θάνατο του Terence Trent D’Arby και έκανε προσπάθεια να βρει ξανά τον εαυτό του καλλιτεχνικά και να απελυθερωθεί από τη θεωρούμενη από τον ίδιο καταπιεστική φύση της μουσικής βιομηχανίας.

Το καινούργιο τραγούδι των Love Regenerator έχει ουσιαστικά sample από το τραγούδι του Terence Trent D’ Arby “And I Need To Be With Someone Tonight” από το1989.

Love Regenerator, Riva Starr, Calvin Harris feat. Sananda Maitreya - Lonely

Back To Top