skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Lukas Graham feat. Wiz Khalifa – Where I’m From

Ο Wiz Khalifa συμμετέχει στο single των Lukas Graham, “Where I’m From”!

Τίτλος τραγουδιού: “Where I’m From”

Καλλιτέχνης: Lukas Graham feat. Wiz Khalifa

Μουσική/Στίχοι: N/A

Εταιρεία: Warner Records

Από το LPDigital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας singles: 5 Νοεμβρίου 2020

Art-cover:

Όταν η pop συνδυάζεται τα hip-hop στοιχεία το αποτέλεσμα ακούει στο “Where I’m From”. Οι Lukas Graham ένωσαν τις δυνάμεις τους με τον επιτυχημένο, Αμερικανό rapper Wiz Khalifa και το δυναμικό single τους κυκλοφόρησε στις 5 Νοεμβρίου μέσω της Warner Records για να μας υπενθυμίσει τον προορισμό και τους στόχους μας, χωρίς να ξεχάσουμε όμως από που ερχόμαστε.

Αξίζει να σημειώσουμε πως οι Lukas Graham συνεργάζονται για πρώτη φορά με τον Khalifa, ενώ το τελικό αποτέλεσμα είδε το φως της δημοσιότητας έπειτα από την κυκλοφορία  της συνεργασίας του trio με τον έτερο rapper, G-Eazy για το τραγούδι “Share That Love”. Έπειτα από μία αδιάκοπη πορεία στον χώρο της pop και soul μουσικής σκηνής, οι Lukas Forchhammer, Magnus Larsson και Lovestick επέλεξαν να πειραματιστούν με τον ήχο τους και το αποτέλεσμα φαίνεται πως θα φτάσει υψηλά στα charts.

Από τη δική του πλευρά, ο Wiz Khalifa κυκλοφόρησε τον Απρίλιο της χρονιάς που διανύουμε το νέο του E.P. με τίτλο “The Saga of Wiz Khalifa”, ενώ συχνή ήταν η παρουσία του και στο μουσικό σκηνικό με συνεργασίες που ακούν στα ονόματα των Mustard, Tyga, Travis Barker κι άλλους.

Lukas Graham feat. Wiz Khalifa – Where I’m From

Back To Top