skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Martin Garrix feat. G-Eazy & Sasha Alex Sloan – Love Runs Out

Ο Martin Garrix επέστρεψε με μία νέα δημιουργία επιστρατεύοντας στα φωνητικά τον G-Eazy και την Sasha Alex Sloan!

Τίτλος τραγουδιού: “Love Runs Out”

Καλλιτέχνης: Martin Garrix

Μουσική/Στίχοι: Sasha Alex Sloan, Osrin, Chloe Angelides, Alex Hope, G-Eazy, Martin Garrix

Εταιρεία: STMPD RCRDS

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 5 Αυγούστου 2021

Art-Cover:

Ακόμη μία “δυνατή” συνεργασία ήρθε από τον Ολλανδό DJ και μουσικό παραγωγό, Martin Garrix, ο οποίος επιστράτευσε στο πλευρό του τον Αμερικανό rapper, G-Eazy, και την τραγουδίστρια Sasha Alex Sloan. Το τραγούδι, με τίτλο “Love Runs Out”, που κυκλοφόρησε στις 5 Αυγούστου μέσω της STMPD RCRDS, αποτελεί μία power house και progressive house δημιουργία, τη μουσική και τους στίχους της οποίας ανέλαβαν Sasha Alex Sloan, Osrin, Chloe Angelides, Alex Hope, G-Eazy και Martin Garrix.

Το “Love Runs Out” έρχεται ως ακόλουθο δύο ευρηματικών δημιουργιών του νεαρού Garrix, οι οποίες δεν είναι άλλες από τα “Pressure” και “We Are the People”. Για το πρώτο ο Ολλανδός DJ ένωσε τις δυνάμεις του με την Tove Lo, ενώ για το δεύτερο εκπλήρωσε ένα από τα μεγαλύτερα όνειρά του: να συνεργαστεί με τον Bono και τον The Edge των U2.

Ο Martin Garrix δε δίστασε να μιλήσει για τη νέα του μουσική σύμπραξη και σε πρόσφατες δηλώσεις του στα ξένα μέσα δήλωσε: “Γνωρίζω τον G-Eazy από πάντα, έτσι ήταν καιρός για εμάς να κυκλοφορήσουμε ένα τραγούδι μαζί,” ενώ όσον αφορά την Sasha Alex Sloan χαρακτήρισε τη φωνή της ως “καταπληκτική”.

Martin Garrix - Love Runs Out

Back To Top