skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Muse feat. Mylène Farmer – Ghosts (How Can I Move On)

Απολαύστε την συνεργασία-έκπληξη των Muse με την Γαλλίδα star, Mylène Farmer, για το τραγούδι “Ghosts (How Can I Move On)”!

Τίτλος τραγουδιού: “Ghosts (How Can I Move On)'”

Καλλιτέχνης: Muse feat. Mylène Farmer

Μουσική / Στίχοι: Mylène Jeanne Gautier, Matthew Bellamy

Εταιρεία: Warner Records

Από το LP: Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 9 Δεκεμβρίου 2022

Art-Cover:

Mια πολύ μεγάλη έκπληξη μας επιφύλασσε η Mylène με την κυκλοφορία ενός ολοκαίνουριο ντουέτου με το συγκρότημα των Muse.

Το δωδέκατο studio album της κορυφαίας Γαλλίδας ερμηνεύτριας, “L’Emprise” κυκλοφόρησε μόλις πριν από δύο εβδομάδες και ήδη γνωρίζει πολύ μεγάλη επιτυχία στη Γαλλία -και άλλες χώρες ανά τον κόσμο- όπου έλαβε την “χρυσή” πιστοποίηση μέσα σε λίγες μόνο μέρες. Έτσι εκεί που όλοι ίσως περιμέναμε την πιθανή ανακοίνωση ενός νέου single από τη δουλειά αυτή, η Mylène μας ξάφνιασε με αυτό το featuring στο αισθαντικό “Ghosts (How Can I Move On)” που έγραψε και συνέθεσε ο Matthew Bellamy και το οποίο συμπεριλαμβάνετε στο τελευταίο album των Muse, “Will Of The People” που κυκλοφόρησε στις 26 Αυγούστου. Σε αυτή τη νέα έκδοση, η Mylène έχει προσαρμόσει μέρος των στίχων στα γαλλικά.

Στον παρελθόν, η Mylène είχε εκμυστηρευτεί τον θαυμασμό της για το συγκρότημα των Muse: “Πολύ πρόσφατα, πήγα να δω μια συναυλία των Muse και είναι ένα συγκρότημα που το βρίσκω απολύτως εξαιρετικό, που κόβει την ανάσα. Και, αν μπορούσα να διασκευάσω ένα τραγούδι τους, αυτό θα ήταν το ‘Guiding Light’, που το βρίσκω υπέροχο”. Σε συνέντευξή της στο “TV Magazine” συμπλήρωσε: “Είμαι εντυπωσιασμένη από τους Muse. Και από τον Matthew Bellamy, ο οποίος είναι

τόσο συναρπαστικός όσο ο Freddie Mercury!”

Η Mylène παρευρέθηκε στις 25 Οκτωβρίου στη συναυλία του γκρουπ στο Salle Pleyel στο Παρίσι. Σχετικά με αυτή τη συνεργασία της με τους Muse, η Mylène εξέφρασε τον ενθουσιασμό της στο συνοδευτικό δελτίο τύπου που ανακοίνωνε το ντουέτο: “Πώς να μην υποκύψω σε αυτή την επεμβατική και ισχυρή μελαγχολία; Ο Matthew Bellamy μου έδωσε αυτό το τεράστιο δώρο, για να τον συνοδεύσω σε αυτό το υπέροχο τραγούδι”.

Από την πλευρά του, ο Matt Bellamy εξηγεί: “Πάντα πιστεύαμε ότι αυτό το τραγούδι και η συγκίνησή του θα αποκτούσαν δυναμική με μια δυνατή γυναικεία φωνή. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να μοιραστούμε το “Ghosts” με μια απίστευτη καλλιτέχνιδα και φωνή, ευχαριστώ Mylène και τώρα το προσφέρουμε στους Γάλλους θαυμαστές μας. Ελπίζω να σας αρέσει”.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που οι Muse μοιράζονται ένα τραγούδι με έναν Γάλλο καλλιτέχνη αλλά δεν είναι η πρώτη έκδοση του εν λόγω τραγουδιού σε μορφή ντουέτου καθώς στις στις 25 Νοεμβρίου προηγήθηκε μια εκδοχή του με την Ιταλίδα τραγουδίστρια Elisa.

Muse feat. Mylène Farmer - Ghosts (How Can I Move On)

Back To Top