skip to Main Content

Νέα Συνεργασία & Music Video | AWOLNATION feat. Alice Merton – The Best

Οι Awolnation επανακυκλοφορούν το single τους “The Best” και συνεργάζονται με την Alice Merton, παρουσιάζοντάς μας το νέο τους music video!

Τίτλος τραγουδιού“The Best”

Καλλιτέχνης: AWOLNATION feat. Alice Merton

Μουσική / Στίχοι: Aaron Bruno

Σκηνοθεσία: N/A

Εταιρεία: Better Noise Music

Από το EP: “Obsession”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 20 Μαρτίου 2020

Art-Cover:

Η Alice Merton είναι τραγουδίστρια και τραγουδοποιός με καταγωγή από την Γερμανία, τον Καναδά και τη Μεγάλη Βρετανία. Ούσα ενεργή στη μουσική βιομηχανία από το 2015 μπορούμε να την χαρακτηρίσουμε ως “νέο αίμα” στα καλλιτεχνικά δρώμενα, ενώ μόλις πέρυσι κυκλοφόρησε την πρώτη της ολοκληρωμένη, δισκογραφική δουλειά, με τίτλο “Mint”. Το εν λόγω album κατάφερε να φτάσει πολύ σύντομα στη θέση Νο.2 των γερμανικών album charts, ενώ προωθήθηκε από τα singles “No Roots”, “Lash Out”, “Why So Serious”, “Funny Business” και “Learn to Live”, με χαρακτηριστικό όλων τα electro-pop στοιχεία.

Οι Awolnation, λοιπόν, επέλεξαν να επανακυκλοφορήσουν το single τους “The Best” έχοντας στο πλευρό τους την 26χρονη τραγουδίστρια. Η μουσική τους σύμπραξη κατέληξε σε μία δυναμική παρουσίαση του τραγουδιού, για το οποίο μπήκαν στο studio ηχογράφησης, ώστε να γυρίσουν το επίσημο music video του. Η αρμονική συνεργασία όλων των καλλιτεχνών αποτυπώθηκε στον φακό και το αποτέλεσμα είναι εδώ για να το απολαύσουμε. Η κυκλοφορία του video πραγματοποιήθηκε στις 26 Μαρτίου μέσω της Better Noise Music.

AWOLNATION feat. Alice Merton - The Best

Back To Top