skip to Main Content

Νέα Συνεργασία & Music Video | Justin Bieber feat. Quavo – Intentions

Ένα άκρως συγκινητικό music video κυκλοφόρησαν ο Justin Bieber και ο Quavo για το τραγούδι “Intentions”, όπου προβάλουν σημαντικά έργα γυναικών σε ανθρώπους που το έχουν πραγματικά ανάγκη!

Τίτλος τραγουδιού“Intentions

Καλλιτέχνης: Justin Bieber feat. Quavo

Μουσική / Στίχοι: Justin Bieber, Quavious Marshall, Jason “Poo Bear” Boyd, Dominic Jordan, Jimmy Giannos

Σκηνοθεσία: Michael D. Ratner

Εταιρεία: Def Jam Recordings

Από το LP: “Changes”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 6 Φεβρουαρίου 2020

Art-Cover:

“Changes” έχει τίτλο το επερχόμενο studio album του Justin Bieber που πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στις 14 Φεβρουαρίου, ανήμερα της γιορτής των ερωτευμένων. Μία εβδομάδα νωρίτερα, ο Καναδός τραγουδιστής κυκλοφόρησε το δεύτερο single του δίσκου, με τίτλο “Intentions”, και follow-up του “Yummy”. Στο νέο αυτό single απολαμβάνουμε στο πλευρό του καλλιτέχνη τον rapper Quavo και οι δυο τους μας μιλούν για όλες εκείνες τις καλές προθέσεις των ανθρώπων.

Μαζί με την κυκλοφορία του τραγουδιού, λοιπόν, το φως της δημοσιότητας είδε και το music video αυτού, που υπό την σκηνοθετική επιμέλεια του Michael D. Ratner παρακολουθούμε θαυμαστές ιστορίες γυναικών που συμβάλουν με τον δικό τους τρόπο στο καλό. Πιο συγκεκριμένα, ο Justin Bieber και ο Quavo κάνουν “έφοδο” στο Alexandria House και υποστηρίζουν με τον δικό τους τρόπο τις γυναίκες και τα παιδιά που προσπαθούν να περάσουν από την κρίση στην σταθερότητα.

Στο Alexandria House θα συναντήσει κανείς άστεγους ανθρώπους, οι οποίοι προσπαθούν να επανενταχθούν στην κοινωνία, ενώ υποβοηθούνται από δυναμικές γυναίκες που προσφέρουν με όποιον τρόπο μπορούν. Ο Bieber και ο Quavo συνεισφέρουν σε αυτή την προσπάθεια και κάνουν ένα κάλεσμα, ώστε να μαζευτούν χρήματα και αγαθά για όσους έχουν ανάγκη. Περισσότερες πληροφορίες μπορεί κάποιος να βρει μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα alexandriahouse.org.

Justin Bieber feat. Quavo - Intentions

Back To Top